Şimdi Ara

WHYYAMTAR yeni nicki TungYaBGuKagan (ex bug uniq bug cash bug hırsızlık=TungYaBGuKagan) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
6.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: N@HEAT

WHYYAMTARI BULDUM SANIRIM şuan kendisi humandır nick IDMGI +9 raptorlu 80 lwl warrior geziyo ortada daha bugün piyasaya çıktı umarım yardımım olmuştur kesin o olduguna eminim !!

EYVALLAH YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM TAM NİCK LAZIM BİZE SANIRIM KAGANLI BİŞİ SONU. HOŞ TAM NİCK OLMASADA MESAJ FORUMUNU İNGİLİZCE HAZIRLIYORUZ TÜM FORUM K2 YE BU MESAJI YOLLAYINCA HERALDE MERAK EDERLER BU ADAM NEDEN NCS BASTI ?? NASIL +9 LARLA GEZER??

BİZLER YARDIMCI OLUCAZ KENDİLERİNE VE 100LERCE CHARDAN TİCKET ATICAZ

:))) ETME BULMA DÜNYASI İŞTE O CHAR İÇİNDE PATLAMASI İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM.

LETSPK CLANINDA SANIRIM VE TİGERLİ KAGANLI BİŞİ NİCK EN KISA ZAMANDA ÖRENİCEZ :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 24 Temmuz 2007; 21:39:51 >
  • biz ares te oldukca bu adam burda barinamaz ahahha
    Bugla 80 ol Dupe yap bugla uniq + la oh ne ala np transfer yap...yalvar yakar banlattirma.....

HIRSIZ HAYWANYAMTAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazySoul -- 23 Temmuz 2007; 23:58:08 >
  • vallaha konuyu dinledim ve anladım arkadas bugla kasmıs dupe yapmıs koxp kurmus bizim kafedede boyle 1i var logosda aynı anlattıkların gibi demekki boyle insanlar k.o da bol:( char soymamıs ama sonucta dupe yapmıs koxp kurmus yani alkoc hakkıyla 80e kasmısken boyle se*efsizler bugla 6-7ayda 80e kasıyo alkoc abi haklısın:) boyle insanları ele verdigin iicn cok sagol herkes ne ma-l oldugunu gordu:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: FromWarriorII

vallaha konuyu dinledim ve anladım arkadas bugla kasmıs dupe yapmıs koxp kurmus bizim kafedede boyle 1i var logosda aynı anlattıkların gibi demekki boyle insanlar k.o da bol:( char soymamıs ama sonucta dupe yapmıs koxp kurmus yani alkoc hakkıyla 80e kasmısken boyle se*efsizler bugla 6-7ayda 80e kasıyo alkoc abi haklısın:) boyle insanları ele verdigin iicn cok sagol herkes ne ma-l oldugunu gordu:)

Her 6-7 Ayda 80 e Kasan Bugcu Olmuyor.....!
  • ingilizce metin yollıcam eğer bana YARDIMCI OLMAK İSTERSENİZ VERECEĞİM METNİ K2 YE TİCKET ATMANIZI RİCA EDECEĞİM. BÖYLECE EN AZINDAN DESTEK VERİRSENİZ BELKİ BİŞİ ÇIKAR
  • Ticketi yazda hocam yolluyayım 4tane idde
  • alkoç sen doğru yoldasın sonsuz destek...
  • beni banlamışlardı dışardan takip ettim
    şimdii
    bu charı banlattırmanız için ss lasım lafla k2 hiç bişey yapmıor
    sana bilgisayar destekli bi msj atıp cvp veriyolar
    foto yolla die (ksc)
  • her 6-7 ayda 80 e kasan bugcu olmuyoda ne oluyo cokmu kolay kasmak?
    Hitmachine bile 1senede anca 70 olmus yani o kadar kolay degil

• quote:

Orjinalden alıntı: MaBeL

beni banlamışlardı dışardan takip ettim
    şimdii
    foto yolla die (ksc)

HANİ BİR SÖZ VARDIR RÜŞVETİN BELGESİ OLUR MU DİYE :))

SEN YAZDIKLARINDA HAKLISIN AMA BİZ ARAŞTIRIN DİYORUZ ZATEN VE BUNU SÖYLERKEN UNİQ BUG YAPANLARIN EXP BUG YAPANLARIN HIRSIZLIK YAPANLARIN BU YOLA BAŞVURMASI KADAR NORMAL BİRŞEY OLMADIĞINI SÖYLÜYORUZ.

50 100 FARKLI İD DEN BU TİCKET GELDİĞİNDE ARAŞTIRMALARI GEREBİLİR. ETKİYE TEPKİ MESELESİ BU.

AMA YANILMADIM İŞTE NCS BASACAK DEDİM BASTI :))))) İNSAN AYLAR YILLAR KULLANDIĞI ADINI DEĞİŞTİRMESİ BU KADAR KOLAY OLABİLİRMİ :))

EEE REZİL OLDU MEŞHUR OLDU HIRSIZLIĞINI HERKESE DUYURDUK VE UTANCI BELASINA VE K2 DEN KAÇMAK İÇİN NCS BASTI AMA BİTMEDİ DAHA O CHARLA DAHA ÇOK UĞRAŞICAZ ÇOOK :))))

İSMİNİ KAZIDIK ARESTEN ŞİMDİ KARAKTERİNİ KAZIMAK KALDI :)) EHHE

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM BUGUN HAZIR TİCKET MESAJI TAMAM OLACAK SİZLERDEN YOLLAMANIZI RİCA EDECEĞİM.

TEŞEKKÜRLER.

• EVET ARKADAŞLAR HIRSIZIN YENİ NİCKİ

TungYaBGuKagan

BUNDAN SONRA ONA GÖRE HAREKET EDECEĞİZ SİZLERDE NCS BASMIŞ HIRSIZI TANIYIN DİYE YENİ NİCKİNİ SİZLERLE PAYLAŞTIM :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 25 Temmuz 2007; 12:40:23 >
  • TungYaBGuKagan BİR HIRSIZDIR...
  • Yrnki clanım TungYaBGuKaganHIRSIZDIR gelmek isteyen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

quote:

Orjinalden alıntı: bigbang1

iyi oldu sana !

fake noob

+1 cekemıo mıllet
  • Alkoç kardeş bu tür şerefsizleri deşifre ettiğin için teşekkürler.

Oyun veya gerçek farketmez hırsız hırsızdır!!!
  • ncs basmış ama isminde hayır yok tung yapgukahan ne demek acep :)

• quote:

Orjinalden alıntı: N@HEAT

ncs basmış ama isminde hayır yok tung yapgukahan ne demek acep :)

ehehe vardır bi anlamı mutlakada bizim için anlamı diğilde oynayanın karakteri önemli :))))

+9 lar charla beraber gidince ne güzel olurdu :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

quote:

Orjinalden alıntı: MaBeL

beni banlamışlardı dışardan takip ettim
    şimdii
    foto yolla die (ksc)

HANİ BİR SÖZ VARDIR RÜŞVETİN BELGESİ OLUR MU DİYE :))

SEN YAZDIKLARINDA HAKLISIN AMA BİZ ARAŞTIRIN DİYORUZ ZATEN VE BUNU SÖYLERKEN UNİQ BUG YAPANLARIN EXP BUG YAPANLARIN HIRSIZLIK YAPANLARIN BU YOLA BAŞVURMASI KADAR NORMAL BİRŞEY OLMADIĞINI SÖYLÜYORUZ.

50 100 FARKLI İD DEN BU TİCKET GELDİĞİNDE ARAŞTIRMALARI GEREBİLİR. ETKİYE TEPKİ MESELESİ BU.

AMA YANILMADIM İŞTE NCS BASACAK DEDİM BASTI :))))) İNSAN AYLAR YILLAR KULLANDIĞI ADINI DEĞİŞTİRMESİ BU KADAR KOLAY OLABİLİRMİ :))

EEE REZİL OLDU MEŞHUR OLDU HIRSIZLIĞINI HERKESE DUYURDUK VE UTANCI BELASINA VE K2 DEN KAÇMAK İÇİN NCS BASTI AMA BİTMEDİ DAHA O CHARLA DAHA ÇOK UĞRAŞICAZ ÇOOK :))))

İSMİNİ KAZIDIK ARESTEN ŞİMDİ KARAKTERİNİ KAZIMAK KALDI :)) EHHE

DESTEK OLANLARA TEŞEKKÜR EDERİM BUGUN HAZIR TİCKET MESAJI TAMAM OLACAK SİZLERDEN YOLLAMANIZI RİCA EDECEĞİM.

TEŞEKKÜRLER.

Dogru sölüosun da
    Lanet olası k2 network ten bahsedioz

HATALIYSAM LÜTFEN !

• TungYaBGuKaganTHIEF clanı kurulmuştur!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

TungYaBGuKaganTHIEF clanı kurulmuştur!!!

EVET HAYIRLI OLSUN YARIN 4 KİŞİ İLE TOP 100 CLAN LİSTESİNDE CLANI GÖREBİLİRSİNİZ :=))))
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.