Şimdi Ara

WHYYAMTAR yeni nicki TungYaBGuKagan (ex bug uniq bug cash bug hırsızlık=TungYaBGuKagan) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
0
Favori
6.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle gelen pm lerden bi buket yaptım size. hırsız yalakası olup yinede merak eden vicdanı olan gerçeklere inanmak isteyen doğrunun yanında olan kul hakkı yenmesine karşı olanlara tek tek bakmasını öneririm. Özellikle arestekilere.

WHYYAMTAR yeni nicki TungYaBGuKagan (ex bug uniq bug cash bug hırsızlık=TungYaBGuKagan)
  • GECE BEYGİRİDE KESTİK 4 KİŞİ :))) 2 PREST 2 ASSAS
    1-2 KERE ANAHTAR ÇALSALARDA ZOR OLMADI KESMESİ.
    GELMEK İSTEYENE KAPI AÇIK :))) LEVEL NP SINIRI YOK.

HA EXP KASMA FİLANDA YOK TABİ :) İTEM MİTEM DE YOK ÖYLESİNE KURDUĞUMUZ BİR CLAN

WHYYAMTAR yeni nicki TungYaBGuKagan (ex bug uniq bug cash bug hırsızlık=TungYaBGuKagan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

http://www.youtube.com/watch?v=j7k3oCFde2c

ARKADAŞLAR ben aslında bu video yu koymazdım aslında hırsıza ettiğim hakaretler için rahatsız olmasın istedim forumdakiler ama demekki gerekiormuş bunun nedeni alkoc arena daymış şöle olmuş böle olmuş diyenler için bi cevap olsun istedim. Ha memnunmuyum bu durumdan diğilim ama hem hırsızı 1 kere daha teşhir etmek hemde bu oyunda kimseye güvenilmeyeceğinin örneğini size anlatmak için açtım bu konuyu. Eğer rahatsız edici bi durum varsa topic silinebilir mod lar adminler tarafından. Ne olursa olsun forum huzurunu bozmak istemem ama gerçekleride söylemek anlatmak paylaşmak gerek kanımca..

öncelikle ilk videoda ben orc ken ve sonra human ken oyundayken ki vs durumlarını görebilirsiniz..

şimdi bu hırsız şahıs ben orc ken benim peşimden ayrılmayan biridir. ss leride ekliyorum.

ee iyi bi clandasın kolun yanıyor aktif bi charsın ee sevenin çok olacak senle oynamak isteyen beraber olmak isteyen çok olacak. İşte bu açığı değerlendiren hırsız yamtar efendi her gün sürekli kuyruk gibi peşimde olmuş ve bi şekilde kendi ortamımıza alarak kurduğumuz clanlarda bunu da aramıza aldık. xtreme clanı kurduk nivea ve egestes le arestekiler bilir bu charları. neyse bu şahıs item alacağını söyleyerek yardımcı olmamızı istedi. Bizde zaten item aman aman olmadığı için item alan satan tanıdıklarımıza yönlendirdik. item satan bize güvenen bizim yönlendirdiğimiz kişiyede arada biz varız diye güvenenler maalesef böyle hırsız şerefden yoksun insanların item alıp clandan çıkıp üstüne yatmasıyla bu oyunda item için namussuzluk yapabilecek insanların dost görünümü altında neler yapabileceğine şahit olduk.. tabi bu olay çok eski ama farketmez ben uğraşmaktan hırsızı teşhir etmekten senelerdir bıkmadım bıkmamda ve nitekim olayların başlangıcı böyle başlar.. yani bu hırsızın güvenimizi kullanıp bizden shell 8 set ve wp çalmasıyla ncs basıp kaybolmasıyla bir süre sonra o çaldığı itemlerle yamtarthelast olarak dönmesiyle başlar. ki video da vs de bufsuz olduğunu iddia ettiği ve 6000 bufsuz hp si olduğunu söyleyen hırsız çaldığı itemlerle oyununa devam etti.

devam ediceem

yazık

•  WHYYAMTAR yeni nicki TungYaBGuKagan (ex bug uniq bug cash bug hırsızlık=TungYaBGuKagan)

+9raptoru nsl yaptı acaba mrk ediyorum...
  • eehhe gusel yakalamışın hırsızı savaşta :))))))
  • kafamaa bişey taktıysam kaçışı yoqtur =) bu yazıyı okutucam dedim okuttum :) botlarımı yalıordu en son
  • sana dedigim gibi yamtarla 1 kere bile konusmuslugum yoktur eger bana hırsız diyosan hırsız olsam millet gibi +9 raptor +8 shell set +3 unyglerle gezerdim ama biliyosunki görev takılarıyla devam ediyorum

o senınle yamtar arasındakı mevzu ben sadece gördügümü sölüyorum artık senın charda cocukmu oynuyodu ajdarmı bilemem ama bundan sonra charı verirsen verdigin kişiye dikkat et böle alay ederler adamla...

• quote:

Orjinalden alıntı: N@HEAT

sana dedigim gibi yamtarla 1 kere bile konusmuslugum yoktur eger bana hırsız diyosan hırsız olsam millet gibi +9 raptor +8 shell set +3 unyglerle gezerdim ama biliyosunki görev takılarıyla devam ediyorum

o senınle yamtar arasındakı mevzu ben sadece gördügümü sölüyorum artık senın charda cocukmu oynuyodu ajdarmı bilemem ama bundan sonra charı verirsen verdigin kişiye dikkat et böle alay ederler adamla...

sana hırsız diyen yok ama hırsızlara yalakalık yaparsan sende zan altında kalırsın..

charı verdiğimiz guvendiğimiz adamın 1 sene sonra böle şerefsizlik yapacağını nerden bilebilirsin..

evet gir bak 36. sırada hangi clan var :))
    onlarca üstünde whyyamtar hırsızdır clan ismiyle gezen adamlar var
    her savaşta üstten hırsız olduğu yazılmakta

alay edilen kim acaba :)

• hırsızlara yalakalıkmı ?

ben sana ne diyorum sen bana ne diyosun 1 kere bile konusmuslugum yok ki konusmadımdanda memnunum diyebilirim konusmaya gerenk yok.... öleleriyle işim olmaz en az senın kadar nefret ediyorum seninde aklın başına gelmiştir umarım bi dhada charı vermezsin kimseye ...

(artık eskısı kaar bende KO ya girmiyorum hem iş hem reel hayata yogunlaşmam sebebiyle)

senle didişmem KO nun tuzu biberiydi bence :)) artık oda kalmadı ben herkeze ıspalamışım görev takılarıyla neler yapılabilir...

benim gibi bi tane daha mage tanıyan varsa yazsın...

• quote:

Orjinalden alıntı: N@HEAT

hırsızlara yalakalıkmı ?

ben sana ne diyorum sen bana ne diyosun 1 kere bile konusmuslugum yok ki konusmadımdanda memnunum diyebilirim konusmaya gerenk yok.... öleleriyle işim olmaz en az senın kadar nefret ediyorum seninde aklın başına gelmiştir umarım bi dhada charı vermezsin kimseye ...

(artık eskısı kaar bende KO ya girmiyorum hem iş hem reel hayata yogunlaşmam sebebiyle)

senle didişmem KO nun tuzu biberiydi bence :)) artık oda kalmadı ben herkeze ıspalamışım görev takılarıyla neler yapılabilir...

benim gibi bi tane daha mage tanıyan varsa yazsın...

bunu baştan söylesen zaten sorun yok önemli olan hırsızlara prim vermemek. Ben 1.5 aydır zaten oynamıorum pre bile almıyorum ama bu hırsızı deşifre etmememi gerektirmez.

o video da da sen benim olduğuma inanabiliomusun. evet haklısın charı birilerine vermek hata idi. ee insan 1 sene boyunca tanıdığı insanın böyle şerefsizlik yapacağını nerden bilebilir. hoş onlar aynı memleketten birbirlerinin kuyruklarını yalayacaklarını düşünmem gerekirdi bu konuda güvenerek hata ettik ama sizler gerçeği bilin görün yeter.

sende burda böyle yazıp o hırsızın videolarında ona destek veren mesajlar yazıosun ne yaptığın belli diğil. Ya burdaki yazdığın gibi hareket et nefretini belirt ya da ondan yanayım de geç git.. orda başka burda başka yazmak da senin hatan.

• ŞİMDİDE CASH BUGU YAPIYOLARMIŞ NASIL OLUYORSA. HER PİSLİK BUNLARDA
    HIRSIZLIK
    DUPE
    BUGLA UNİQ + LAMAK
    CAFESİNE GİDENLERİN İTEMLERİNİ ÇALIOLARMIŞ SHARD 8 ÇALINAN KİŞİ SÖYLEDİ
    EZİK CHARLA MARADONDA SATIYORLARMIŞ

BUNLAR BANA BİLGİ OLARAK GELİOR HEP KENDİ YAKINLARINDAN.. KENDİ YAKINLARIDA BİLİOR NE MAL OLDUKLARINI ONA GÖRE DİKKAT EDİN AMAN SAKIN YANMAYIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 17 Temmuz 2007; 11:17:42 >
  • evet shard 8 çaldıklarınında şahidi birisingen gelen bilgiler..

ne acıdır ki hırsız olan ex bug cu olan dupeci olan uniqleri bugla + layan birisini adam yerine koyanlar var.

hoş oyunla alakam kalmadı uzun zamandır ama yinede kul hakkı yiyenlerin ortalarda gezmesi hoş diğil.

• quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

:))) EE CLANI 36. SIRAYA GELDİĞİNE GÖRE NE MAL OLDUĞUNU BİLEN ADAMLARIN SAYISI OLDUKÇA ÇOK :)))

İNSAN AZ DÜŞÜNÜR YAW BU KADAR NAMUSSUZ İNSANLAR ARES GİBİ Bİ SERVERDA 36. SIRADA CLANI VAR ONLARCA ADAMIN KAFASINDA CLANI VAR :)) DEMEKKİ HARBİDEN BUNDA 1 ŞEREF.ZLİK VAR

EVET VAR Kİ BUNLARI TEŞHİR EDİYORUZ BİLMEYENLER BİLSİN DİYE..

HERŞEY OYUN KOL BACAK CLAN DİĞİL KUL HAKKI YİYENİN BOĞAZINA TIKARIM ADAMIN.

• quote:

Orjinalden alıntı: deuchejunge

seni Areste çok gördüm^^ commanderdin sürekli yukardan WhyYamtar Hırsızdır diye bağırıyordun :))
  • :))) ee doğru diyordu doğru olmasa bu clan 36. sıraya girermi
  • alkoc bu adamın nerde yaşadıgı yeri yurdu belli degil mi ?
  • belli ığdırda maalesef bunlardan 3 kişi tanıdım 3 ü de çakal çıktı.. tanımadıklarımda oralı olanlarda bunları atıp tutuyor :))) abi sen nie denk geldin bunlara her türlü pislik bunlarda dior ss lerde var zaten :))

ığdırı lekeleyen haysiyetsizler işte..
  • İnsan içine nasıl çıkıyorlar anlamıyorum. Ben olsam oyunu bırakırım. Hoş gerçi ben olamam çünkü kimsenin malında iteminde gözüm yok olanda göze alıyor.
  • Oyun için anasını satar bunlar...
    Kanıbozuk bunların helal süt emmemişler...
    Verdigin savaşı takdir ediyoruz alkoc devam et butun server duysun bu serefsizin adını
  • abıı haklısın ama thelast da onu sevdınden deıl np sınden dolayı saklıyorr adamlarr napsınalr sıralama derdınde hepsıı kımse takmıo onun yapdıkalrına ben andeream carıyımm ve 71 cı sırada bızım lcanımızz bızım clanda aslaa ole yamuk olmazz onun zaten ne oldu bellı hayranım senın playerlına ama favorım oncelıkle better ve
    __-_-___0000000dırr:Dlol yamtarrr
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.