Şimdi Ara

White Office Jacket Ne Kadar Eder Sizce ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  White Office Jacket Ne Kadar Eder Sizce ???

Resimde Gördüğünüz üzere Bu Giysi sizce ne kadar eder ?

Mesela 3kk veya 2 +4 Brave veya 2 +4 Miracle Edermi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NBA01 -- 3 Şubat 2009; 22:18:38 >

• galiaba furkan onu aykkabı pantolon ceket tam set yani 5.5k almıstı
  • +4 anca eder
  • burak sakın oyunu bırakma emeğine yazık
  • @matt. : Kanka ama senind ediğinde şapka eksik yani şapkasız 5.5kk ise Bence 2 +4 e satarim ben bunu Oncedende Siyah Kırmızı Ceketi 2 +4 braveye vermiştim

@FromHeLLHiLL : Burak aga senin dediğin gibiyse Bi enayi öaricaz galiba Ama bence o kadar Az Değildir
  • quote:

Orjinalden alıntı: NBA01

@matt. : Kanka ama senind ediğinde şapka eksik yani şapkasız 5.5kk ise Bence 2 +4 e satarim ben bunu Oncedende Siyah Kırmızı Ceketi 2 +4 braveye vermiştim

@FromHeLLHiLL : Burak aga senin dediğin gibiyse Bi enayi öaricaz galiba Ama bence o kadar Az Değildir

Tam fiyatı odur cunku sadece ve sadece bi parcacık :/ bi +4 den fazlaya satabilirsen alan kişi kekden baska bişi degildir

• Ozaman bizde kek bulacağız napalim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Burda bir yanlışın var miracleler brave'lerden kat kat daha değerli. Adamlar normal aura için 6+4 brave derken(gerçekten var öyleleri) miracle olarak 2 +4e kadar iniyorlar. Yani o miracle cinsinden ortalama +3 en fazla +4 miracle eder tabi adam kendi yaptığıysa yani kıymetini ancak o zaman bilir

• lan ama Miracle yapımı daha kolay fakat miracle daha pahalı nasıl oluo nasıl mantık anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

quote:

Burda bir yanlışın var miracleler brave'lerden kat kat daha değerli. Adamlar normal aura için 6+4 brave derken(gerçekten var öyleleri) miracle olarak 2 +4e kadar iniyorlar. Yani o miracle cinsinden ortalama +3 en fazla +4 miracle eder tabi adam kendi yaptığıysa yani kıymetini ancak o zaman bilir

Miracle o kadar değerlimiki yaa,brave ile hemen hemen aynı değerde olması lazım zaten stat olarakda hemen hemen eşitler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dead Or Alive -- 3 Şubat 2009; 22:20:21 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Dead Or Alive

quote:

Orjinalden alıntı: Crimson Knight

quote:

Miracle o kadar değerlimiki yaa,brave ile hemen hemen aynı değerde olması lazım zaten stat olarakda hemen hemen eşitler

evet neredeyse aynı fiyata satılıyor :S hatta brave daha pahalıya satanlar var genelde

• Miracle daha ucuz saçmalamayın lütfen oyunda 1 +4 Brave 2kk ya satılırken Miracle 1 +4 1.1kk

Ayrıca o ceketi beleşe versen almazlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvrimDışı -- 4 Şubat 2009; 6:15:40 >
  • Kamil nba bu ceketi 1 +4 e satbilirsen yaninda birsey dha vercen anca öyle satarsın..Bu beyaz office takiminin giysileri çok ucuz hele hele bu ceket..Kimse almıyor zaten 500k ya satarsın bence..Senin gibi bi kamil bulursn 1+4 e satman normal..

Edit:Kamil No.2 tuzluk nerenden atıyorsun anlamıyom oyunun profesoru oldun çıktın sanki..Miracle dha degersiz gercek fiyatı 1kk brave 1.5kk asıl fiyatlar budur ama bazı kisiler pahalıya satıyor..Miracle o kdr degerli falan degil nasil olsa egg.Sacmalayıp durmussun 6 +4 brave 2 +4 miracle ediyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 4 Şubat 2009; 6:24:15 >
  • Ceket, Pantalon ve Ayakkabı'yı 7.5kk'ya sattım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ´ LioN `

Ceket, Pantalon ve Ayakkabı'yı 7.5kk'ya sattım.

Yılmaz knk dolandırıp sattığın şeyleri niye buraya yazıyorsun bilmeyen biride bunlar 7.5kk eder sancak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.