Şimdi Ara

WhatsApp Topluluklar'ın yeni özelliği belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • WhatsApp Topluluklar'ın yeni özelliği belli oldu
    Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, kendini geliştirmeye devam ediyor. Yakın bir zamanda ortaya çıkan yeni bir rapora göre ilk olarak Beta sürümünde yeni özellikleri test eden şirket, şimdilerde Topluluklar için yeni bir özelliği test ediyor. 



    Ayrıca Bkz.Nothing Phone 2a, TUV sertifikası aldı: İşte beklenen özellikler



    WhatsApp Topluluklar'da etkinlikler sabitlenebilecek



    Android 2.23.21.12 güncellemesi için WhatsApp beta güncellemesiyle birlikte WhatsApp, topluluk üyelerine belirli durumlar için hatırlatıcılar oluşturmalarına yardımcı olacak yeni bir araç test ediyor. Bu özellik halen geliştirilme aşamasında olsa da WhatsApp'ın, yeni beta sürümüyle bu özelliğe bazı eklemeler yaptığı ortaya çıktı.



    WhatsApp Topluluklar'ın yeni özelliği belli oldu
    Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görüldüğü gibi WhatsApp, Android için en son WhatsApp beta 2.24.3.20 güncellemesi ile yaklaşan etkinlikleri topluluk bilgi ekranının en üstüne otomatik olarak sabitlemeyi sağlayan yeni bir özelliği kullanıma sundu. Böylece bir topluluk üyesi yeni bir etkinlik oluşturduğunda, bu etkinlik otomatik olarak vurgulanacak ve böylece diğer herkesin topluluk içinde yaklaşan etkinlikler ve katılımlar hakkında her zaman bilgi sahibi olması kolaylaşacak.




    Kaynak:https://wabetainfo.com/whatsapp-beta-for-android-2-24-3-20-whats-new/







  • bu özelliğin kapatması da yok, whatsapp uygulamasını her açtığımda önümde saçma sapan kanallar görüyorum bazen yanlışlıkla tıklıyorum bilmem kaç gb tonla bütün medyayı telefonuma dolduruyor. kardeşim özellik ekliyorsun kullanmak istemeyen için ayar koy.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.