Şimdi Ara

Whatsapp ++ / Snapchat ++

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
2.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilindiği üzere(bende forumdan bi arkadaşta gördüm, konusunu açmıştı ama silinmiş.) Jb olmadan da bunları kurabiliyoruz.

http://cydiatech.com/install-hacked-whatsapp-plus-snapchat-plus-ios-9-10-iphone-ipad/

bu linkten bakabilirsiniz. Aslında bu konuyu açma sebebimde tam olarak bu. İngilizcesi bu kadar çeviri yapabilecek kapasitede olan varsa çevirebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cidden biri şunu Türkçeye çevirip açıklasa var ya nasıl sevap kazanır bir bilse.

• suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Benden başka bunu isteyen birisinin olması insana iyi hissettirdi kendini. En azından birlik olursak belki işin altından kolayca kalkılır.

• Arkadaşlar bende bu proğramları daha önceden duymuştum dediğin gibi bir arama yaptırdım hep yabancıydı ve fazla cazip gelmediği için yüklemeye uğraşmamıştım bu proğramlarla neler yapılıyor, nasıl yükleniyor biri anlatırsa ömür boyu dua ederiz, konuyu açan arkadaşada ayrıca şükranlarımı bildiriyorum

• cordoncayo kullanıcısına yanıt
    Ne demek ben teşekkür ederim hocam ihtiyaç olan bir şey bu. Tek faydalanmak yerine birlikte faydalanmak daha hoş. Umarım bu konuda bizi aydınlatıcak bir arkadaş çıkar.

• EverythingApplePro youtube kanalı bunu snapchat üzerinde anlatımlı ve video olarak çok güzel şekilde yapıyor. Whatsapp için de aynı yöntem geçerli. Bu yöntemi uygulamanı için mac kurulu bir bilgisayar ve bilgisayarda kurulu xcode uygulaması gerekiyor. Daha sonra hackli whatsapp ipasını orjinal mağazadan indirilen ile değiştiriyorsunuz. Tüm çevirisini yapabilirim. Ancak önce gerekliliklere sahip olduğunuzdan emin olun(mac pc, xcode vs) daha sonra youtube.com/EverythingApplePro kanalına gidin bu tarz pek çok videosu var zaten bu adımları detaylı anlatıyor görsel olarak yapabilirsiniz. Şuan internet imkanım kısıtlı olmasaydı gerekli video linki, çeviri vs yapardım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaomss kullanıcısına yanıt
    Arkadaşları bilmem ama maalesef benim mac pc im yok. Bildiğiniz üzere sanal bilgisayarlar var sanal olarak mac kursak yapamaz mıyız ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WhatsApp yüklenmiyor
    3 yıl önce açıldı
    S6 Edge whatsapp kalkmıyor
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaparsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunu normal pc ile yapamıyor muyuz yahu?

• Maalesef o konu hakkında bir bilgim yok. Tek bildiğim bunu yapabilmek için bir mac işletim sistemli cihaza ihtiyacınız var. Şahsn yakın dönemde iphone alınca, kendi laptobumun hddsini ikiye bölerek yarı mac yarı windows olarak kullanmayı düşünüyorum.

• Bu konu hakkında bir video yapıcam sizlerle paylaşıcam artık birinin bunu yapması gerek...yarın akşam olmadı salı günü en geç video gelir pusu da kalın.

• OnixR kullanıcısına yanıt
    Pek faydalı olacağını sanmam hocam çünkü çoğu arkadaşta mac yok. Ha sanal makine ile birde mac kullanarak onun üzerinde detaylı anlatırsanız çok faydalı olur.

Benim de Mac sistemim yok sanal makineyle yaptım işlemleri sizlere de öyle sunucam yani yapamayan arkadaşlara yardımcı olma amaçlı ilk adımdan son adıma kadar elimden geldi kadarını yapıcam ve sizlere sunucam...

sanal makinenin nasıl kurulup çalıştırılacağını da gösterebilirseniz iyi olur hocam. Çok iyi fikir arkanızdayım.
    Tabi zaten baya arkadaş sorun yaşamış o konuda o yüzden onun kurulumunu da göstericem.. Video sesli mi yazılı mı olsun fikirlerinizi yazın yarın foruma girdiğimde görüp video yu çekerim fikirleriniz önemli

• Mac var hocam bende sesli anlatım olursa cok kral olur elinize saglık şimdiden
    hocam önce sanal makine kurulumuyla mac kullanımını anlatın isterseniz. Daha sonrada uygulamaların kurulumunu. İmkanınız var ise sesli video çok daha faydalı olacaktır.
  • Hocam technopatın vmware mac os rehberleri var ya, arkadaşın çekmesine ne gerek var? Zaten youtube da türkçe bir şekilde yer alıyor. Sonrası zaten normal macte yapılanlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bekliyoruz ne zaman olucak çeviri
  • beklemedeyiz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.