Şimdi Ara

whatsapp'dan banlandım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
11.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hussein Genghis kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler.
    watsapp için numaramı değiştiremeyecem valla parası neyse veririm artık
  • Ben de iphone kullamıyorum ve whatsapp ı ilkkez iphone umda aktifleştirdim. Şimdi baktım da 2 ocak 2015 e kadar ücretsiz diyor. Ömür boyu ücretsiz olayı basıl oluyor peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni de engellediler. Benim engellenmem için bir çok neden olabilir. Fikir vermesi açısından maddeliyorum.
    Neden 1: Jailbreakli alet kullanıyor olmam olabilir. Ama bu neden değil diye düşünüyorum.
    Neden 2: Jailbreakli alet bir telefon değil tablet. Neden çok az ihtimalle bu olabilir belki. Çünkü normalde tablete bu programı yüklediğimde açarken sizin alete şuan uygun değil diyor. Bende cydia dan whatspad programını yüklüyorum böylece whatsapp açılıyor. Ama neden gene de bu değil gibi geliyor.
    Neden 3: Whatspad uygulamasını ararken birkaç tane daha whatsapp la ilgili tweak yükledim. Bunlarda bazı whatsapp sınırlarını aştığını iddia eden şeyler vardı. Bu neden olabilir ama whatsapp bunu farketmemiştir belkide.
    Neden 4: Burada banlanmama neden olacak durum "Neden 3" teki durumun sonucu gibi geliyor. Şöyle ki Grup oluşturmaya çalışırken tek tek kişi eklemek yerine grubun tamamını birden ekledim. Böylece bin kişilik rehber toplu mesaj grubuna eklenmiş oldu. Bu durumda whatsapp da alarmlar çaldı diye düşünüyorum. Normalde bir gruba eklenebilecek kişi sayısı 25 filan galiba. "Neden 3" de bahsettiğim sınırları kaldıran eklenti bu duruma izin vermiş oldu. Aklınızda olsun 3. parti whatsapp uygulamaları geliştiren gençlere itibar etmeyin. Bizimki daha iyi bak şunu da yaparsın filan derlerse kanmayın. Adamların farketmesi 10saniye filan sürdü anında telefon numaramı iptal ettiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakki.sert -- 24 Ağustos 2014; 2:19:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alptug.55

Konuyu okuyunca merak ettim baktım benim 06.06.2014 de hizmet sona eriyor diye yazıyo. O tarihten sonra ne olacak.
    Ayrıca benim neden sınırsız değil?
    Yada nasıl sınırsız yapabilirim :D

macım zorrlatmak değil ama whatssapp ı kullanabiliyomusun bendede aynı tarihi diyor ama kullanabiliyoeum belki çst diye para öde derler bilmiyorum ama sen kullanabilşyomsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullaniyorum hala watsapp i aktif sekilde ama yazdigim tariften sonra tekrar para aldi mi hatirlamiyorum

• Arkadaslar ömür boyu banlarlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Arkadaslar ömür boyu banlarlar mı?

Sadece omurboyu degil Öldukten sonrada ban i acacaklarini sanmıyorum

• androidde whatsap plus ios dada watusi benzeri programlar bu duruma düşürebiliyor bilginize.
  • Ben o kadar emulatör den falan kullan kullandım hiç nişe olmadı, ilginç

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

çok şükür bugün attığım emaile cevap vermişer ne yaptığınızı söyleyemiyoruz ama bir şey yapmışsınız o yüzden hesabınız devre dışı bırakılmış ve tekrar aktif edilmiyecektir demişler kısaca

ne yaptığımı neden bana söylemiyorlar onu anlamadım de ki şunu şunu yaptın ve bizde kapattık bir seferlik açıyoruz tekrarlarsan temelli uzaklaştırılırsın de yada hesabı tekrar aktifde etme ne yaptığımı söyle ki bir daha yapmayayım ama eminim bir şey falanda yapmadım sistemin azizliğine uğradık allahtan kullanmadığım bir numara daha vardı onunla giriş yaptım ama telefon numaram ayrı whatsapp numaram ayrı olmadı şimdi be

Birine sövdünüz mü ne yaptınız

• samsunlusemih S kullanıcısına yanıt
    Ahaha, ya ben art arda 1 ve 3 gunluk ban yedim su whatsapp+ kurdum diye. Merak ettim bi daha kurarsam kac gun verecekler bani diye

• quote:

Ahaha, ya ben art arda 1 ve 3 gunluk ban yedim su whatsapp+ kurdum diye. Merak ettim bi daha kurarsam kac gun verecekler bani diye

:)) whatsapp ta banlanma diye ilk defa duydum ilk basima gelse korkardim daha hic acilmayacak diye çünkü bu telefon numaram iptal di kullanmiyordum sonradan numarasi guzel diye o kadar normalde bedava olan hati actirmak icin 40 kusur tl para vermistim :D numaranin sonu 220055 sonuda samsun olduğu icin yani whatsapp tan suresiz ban yersem bittigim noktadir :D
    whatsapp banı = kizlarla konusamamak demek :D

• quote:

Orijinalden alıntı: samsunlusemih

quote:

:)) whatsapp ta banlanma diye ilk defa duydum ilk basima gelse korkardim daha hic acilmayacak diye çünkü bu telefon numaram iptal di kullanmiyordum sonradan numarasi guzel diye o kadar normalde bedava olan hati actirmak icin 40 kusur tl para vermistim :D numaranin sonu 220055 sonuda samsun olduğu icin yani whatsapp tan suresiz ban yersem bittigim noktadir :D
    whatsapp banı = kizlarla konusamamak demek :D

Ahaaha hocam o zaman whatsapp + li hic yuklemeyin. Ben yukledim pisman oldum. Bir numarasi da yokmus

• yardım edın lütfen
     whatsapp'dan banlandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

yardım edın lütfen
     whatsapp'dan banlandım

O numara gg yeni hat veya numara degistir zira ben numara degistirmek zorunda kalmistim ama yinede whatsapp destege ingilizce olarak durumu anlat büyük olasilikla olumsuz yanit vericekler ama sansini dene

ohoo baya sövmüşümdür ya benim ilk numaramdı o numara o yüzden kendimi bildim bileli o numarayla whatsapp kullandım o yüzden epey kişiyle küfürleşmişimdir ama küfür ediyo diyede insan banlamazlar ellam banlıyolarsada helal olsun bu kadar duyarlı oldukları için
    @Sarısin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gopgop -- 17 Şubat 2015; 0:42:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gopgop

quote:

Orijinalden alıntı: dgkn.95

yardım edın lütfen
     whatsapp'dan banlandım

O numara gg yeni hat veya numara degistir zira ben numara degistirmek zorunda kalmistim ama yinede whatsapp destege ingilizce olarak durumu anlat büyük olasilikla olumsuz yanit vericekler ama sansini dene

ohoo baya sövmüşümdür ya benim ilk numaramdı o numara o yüzden kendimi bildim bileli o numarayla whatsapp kullandım o yüzden epey kişiyle küfürleşmişimdir ama küfür ediyo diyede insan banlamazlar ellam banlıyolarsada helal olsun bu kadar duyarlı oldukları için
    @Sarısin

gg ne demek ?

play store'dan 1 yıllık alsam daha ucuza gelir hattan ama nasıl alcam numara engelli şuan wp'ye 10 tane mail attım cevap verdıler ama yok bi sonuç.

• Whatsapp yasaklanan hesaplar hakkında yardım almak için 05395191042 numarası ile görüşebilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.