Metin tabanlı mesajlaşma alanında çığır açan ve yeni bir trendi başlatan WhatsApp patronu Jan Koum, platform ile ilgili yeni bilgiler paylaştı.
Koum, WhatsApp uygulamasının 200 milyon aktif kullanıcıya ulaştığını belirtti. Ortalama olarak bir günde 12 milyar mesaj gönderilirken, 8 milyon mesaj da alınıyor. Toplamda 20 milyarlık bir mesaj trafiği yaşanıyor.
Firmada 50 mühendis çalışırken, mühendis başına en çok aktif kullanıcı düşen teknoloji firması olduğu belirtiliyor.
Twitter da Aralık ayında 200 milyon aylık aktif kullanıcı sayısına ulaştığını duyurmuştu. WhatsApp bu rakama daha kısa sürede ulaştı.
Koum Google ile satın alma konusuna da değinerek çok büyük işler başarmak istediklerini ve bu yüzden de bağımsız olmaları gerektiğini ifade etti.
Ya o degilde benim whatsapp ömürlük. Androidde kullaniyorum hatti degistirince bu ömürlük olan program parali olacak bana. Hatti degistirip whatsappteki numarayi degistirmeyince de sacma sapan bisey oluyor. Adam bana whatsappten mesaj atiyor icinde arkadasin sim karti var mesaj geliyor. Buna cozum bulsunlar yilda 3 lira cok fazla beyler cok para be 3 lira. Saka bir yana kredi karti numarasini filan veremem hava durumu uygulamasi bile telefonla gorusme mesaj atma izni aldı benden. Guven olmaz bakarsin google bizim kredi kartlarina muhtac hale gelir. Buna cozum bulsunlar buna.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
normal vede güzel bir uygulama.bunu ilk defa yükleyecek olanlara ve bir şekilde silmek zorunda kalanlara tavsiyem kontörleri tamamen bittikten yüklesinler. eksiye bile düşse kontörleri tamamen - 5 yada 6 TL'YE düşsün. yoksa operatörler 41 kuruş kesiyor. vodafone kullanıyorum 2 defa başıma geldi. aktivasyon kodu arama yapacak kontör olmasa bile geliyor. Bilginize.
ben facebook messangerdan ümitliyim bakalım ne zaman sesli görüşme moduna geçecek
quote:
Orijinalden alıntı: bozisik
Ya o degilde benim whatsapp ömürlük. Androidde kullaniyorum hatti degistirince bu ömürlük olan program parali olacak bana. Hatti degistirip whatsappteki numarayi degistirmeyince de sacma sapan bisey oluyor. Adam bana whatsappten mesaj atiyor icinde arkadasin sim karti var mesaj geliyor. Buna cozum bulsunlar yilda 3 lira cok fazla beyler cok para be 3 lira. Saka bir yana kredi karti numarasini filan veremem hava durumu uygulamasi bile telefonla gorusme mesaj atma izni aldı benden. Guven olmaz bakarsin google bizim kredi kartlarina muhtac hale gelir. Buna cozum bulsunlar buna.
trolleme amaçlı mı bu mesajı yazdın yoksa gerçek mi anlayamadım... iki türlü de hiç komik değil.