Bildirim

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilmiyoruz ama herkesin merakla bekledigi kesin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne gibi bir değişiklik bekliyorsunuz? Görsel anlamda mı?
Edit: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebest -- 19 Eylül 2013; 20:48:39 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gorsel acidan ios7 ile tam uyumluluk bekliyoruz. Hala ios6 kullanir gibi kullaniyorum whatsapp i
@alwaysnoob katılıyorum klavyenin degismesi gerek ozellikle ve yavas calısıyor uyumluluk sorunu var. Whatsapp gibi cok her iphonede olan bir uygulamanın ilk saatlerde çıkarması gerekirdi böyle bi güncellemeyi
-
Guzel gozukuyor, bence tam surumdur bu
Tek sorunun bu olsun hocam çıkar ve diğer tüm uygulamalarda yavaş yavaş ios7 desteği alır -
sık kullanılanların hepsi aldı bi whatsapp kaldı,ios 7yi 2aydır kullanıyorum zaten alışmıştım da şimdi uygulamalar guncellenince hepsi gelsin istiyo insan
Kesinlikle katılıyorum. Facebook ve Twitter üstüne düşen görevi yaptı ama whatsappdan bunu beklemezdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: ketrp
Kesinlikle katılıyorum. Facebook ve Twitter üstüne düşen görevi yaptı ama whatsappdan bunu beklemezdim.
instagram aldı mı hocam? -
Yok hocam instagram güncelleme almadı. Vine aldı o da sadece klavyeyi değiştirmiş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X