Şimdi Ara

What the bleep do we know?Down the rabbit hole

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuantum Fiziğini merak ediyor musunuz? Blogumda bugüne kadar hiç bu filmi izleyin demedim, ama bu filmi mutlaka izlemenizi öneriyorum. 2004 Şubat ayında çıktığında Amerika’yı sarsmıştı, ben de Nisan 2004 Amerika’dayken izleme fırsatı bulmuştum ve filme hayran kalmıştım. Zaten 2004 yılında Houston worldfest uluslararası bağımsız filmler festivali, Sedona uluslararası film festivali, Ashland bağımsız filmler festivali gibi festivallerde en iyi film, en iyi belgesel ödüllerini alması ardından Amazon.com’da 4 ay boyunca ilk 10’da kalmıştı. Filmin devamı niteliğinde olan “Down the rabbit hole” sizi çok farklı bir Quantum Fiziği dünyasına götürüyor. Olasılıklar üzerine yepyeni bir dünya tanımak istiyorsanız, bu filmi izlemelisiniz. 2004 yılında çıkan ilk versiyonu Türkçe’ye de çevrildi “Ne Biliyoruz ki” adıyla, “Down the rabbit hole” versiyonu ise şimdilik sadece yurtdışından getirtilebiliyor. Bu yeni versiyondaki 5 saatlik quantum içeriği ilk filmi izledikten sonra size tüm detaylarıyla konuyu anlatıyor. Yazılacak çok şey var quantum hakkında, ama filmi izleyeceklerden ricam film hakkında görüşlerinizi yorumlar bölümüne yazmanız, böylece kim ne düşünüyor birlikte fikirlerimizi paylaşmış olacağız. (Filmin web sitesi:http://www.whatthebleep.com/rabbithole

diye yazmış Mehmet Nuri ÇANKAYA kendi sitesinde bu film hakkında daha geniş bilgisi olan var mı acaba vede internette paylaşımda varmıdır bu film yardımcı olursanız sevinirim

• ben izledim bu filmi oldukca guzel ama burada anlatmasi biraz guc. Eger izlemek istiyorsan paylasim
    programlarindan bulabilirsin mesela; BearShare
  • Down the rabbit hole diye aratınca bearsharede bulamamıştım ama ilk ismiyle arayınca buldum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.