Şimdi Ara

WHARFEDAL9.6 mı 10.6 mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9.6 lardan sonra 10.6 larda piyasaya çıktı en önemli fark 10.6 lar 30 santim daha kısa ayrıca 10.6 mid seslerdeki problemi halletmiş gibi görünüyor 9.6 ların yerını doldururmu zaman gösterir.

• 10.6 daha güzel bence
  • arkadaşlar şu yanılgıya düşmeyelim,10.6 lar 9.6 ların yerine gelmedi,9.5 lerin yerine üretildi.10 serisinde 9.6 lara yakın hop.
    10.7 ler fakat onunda 9.6 nın yanına yaklaşamadığını maalesef test etme imkanı buldum.
    o sebeplede bir efsane olan 9.6 ların 10.6 dan daha kötü olduğunu söylemek biraz abesle iştigal olur,hatta ikisini kıyaslamak.
    şu sayfayıda okumanızı tavsiye ederim;
    http://forum.donanimhaber.com/m_28840136/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zyvox -- 26 Mart 2010; 20:48:41 >
  • ben her 2 hoparlörüde dinleme fırsatı buldum 9.6 basları daha iyi veriyor fakat tiz konusunda zayıf kalıyor.Hoparlörün önünde bir perde varmış gibi hisse kapılıyor insan.10.6 öyle değil sesi hissediyorsun estetik olarakta çok iyi.yanlış anlaşılmasın 9.6 lar kötü diye birşey demiyorum onlar bir efsane
  • dinlediğiniz amfi önemli,zira 9.6 ların gerçek performansını ancak,onu tam anlamı ile sürebilecek bir amfi ile birlikte sürüldüğünde
    anlayabilirsiniz.tizlerin biraz geride olması genel performansın iyi olmadığını asla göstermez.ayrıca pek çok 9.6 kullanıcısı tiz lerini
    yeterli bulmaktadır.perde hissini verdirende genelde,amfidir.doğru amfi ile 9.6 ların rakibi ancak 3000-4000 dolarlık hop. ler olabilir.
    görsel olarak 10 serisi çok başarılı,9 serisini bu anlamda kesinlikle geride bırakıyor.
  • 9.6 ları okledim ama 10.6 hala aklımda.Aralarında farkedilir durum nedir?Klasik müzikte ,piano sololarda ve özelliklewww.pureaqoustic.com daki müziği doğal verebilecek olan ses hangisinde?
    Avr pio 919 olacağı düşünülürse...
  • pio 919 9.6 ile mükemmel olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.3 multijet alınır mı ?
    geçen yıl açıldı
    ACCENT ERA 1.4 MÜ YOKSA 1.6 MI ??
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet kurulumu yaptım.. kendi ellerimle :).. biraz uzun sürdü ama çok zevkli bi iş oldu diyebilirim.. kablonun markası aqustik bilmemne idi tam hatırlamıyorum ama metresi 10 lira idi ve baya kalın bi kablo idi.. süpürgelikle aynı renk kablo kanalları ile işi hallettim açıkçası hem kablolar tamamen gizli hemde çok şk bir görüntü oldu.. gelelim işin teknik kısımına.. bildiğin gibi tx sr 608 ve wharfedale setim var 10.6 10.2 CS ve powercube den oluşan.. bugüne kadar her teknolojik ürünü haftalarca araştırdım ama en son kendi kararımı verdim.. sistemi topladıktan sonra yurt dışından aldığım what hifi hifi choise ve home cinema adlı üç dergininde arkasında wharfedale reklamı olması açıkçası beni çok sevindirdi.. içlerindeki onlarca hi end markanın aksine orta sınıf hifi markası olan wharfedale e olan saygı açıkçası beni şaşırttı.. monitor audio focal gibi markalara puan verilirken aynı sayfada wharfedale ede eşit veya yuksek puan verilmesi beni sevindirdi.. gelelim kendi kararıma ki.. bunu sadece sizler sorduğunuz için söylüyorum.. yoksa biliyorum ki zevkler renkler tartışılmaz.. satıcıda amfime bağlanan diğer hop.set lerden sadece bi tanesi oda yamaha NS 777 ler whardedale in verdiği ses aralığını verebildi.. yanlız kesinlikle wharfedale in verdiği netliğin yanına yaklaşamadılar NS 777 yi açıkçası elemek için çok düşünmedim.. şunu diyebilirmki.. ilerde 20 000 30 000 dolar verip hi end bi sistem kurmayacaksan.. bu set seni kesinlikle ama kesinlikle mutlu ve fazlasıyla tatmin edecektir... ben test dvdlerini forumdan indirdim.. içinde THX , DOLBY , DTS ve TRUE HD.. gibi formatların verdiği özellikleri tek tek inceledim.. DOLBY PLUS ın bas derinliğini.. TRUE HD deki sesin ne kadar yanımda olduğunu hissettim.. 13 14 yıldır amatör müzikle ilgilenen biri olarak diyebilirimki.. vediğim paranın yanında aldığım kalite olağan üstü şikayetçi olduğum hiç bir unsur yok.. sadece pc den hd çıkışı ile oyun oynadığımda çok daha iyi bir performans olabileceğini düşünüyorum.. oda size burada illa eksik yazmak için arayıp bulduğum bir ayrıntı.. işallah benden başka arkadaşlarda muadil bir sistem kurarlarda bu görüşlerimde yanlız kalmam.

• ARKADASLAR 450-550 TLIN DA İYİ Bİ SUB ÖNERİSİ OLAN VARMI MZİK AGRLIKLI
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.