Şimdi Ara

WHAFF ile ANDROİD PARA KAZANMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belki bi çoğunuz biliyordur ama ben yinede anlatmak istiyorum.
    Şuan gündemde bi uygulama var adı Whaff Rewards bu uygulama ile para kazanabiliyorsunuz.
    Bana da ilk başta saçma geldi ama biraz araştırdım sonra google playden indirdim.
    Uygulama şu şekilde çalışıyor kendi çapında uygulama, oyun, program vs reklamlari yapiyor ve sizden önerdiği uygulamari indirmenizi istiyor. Sizde sizden istenen görevleri yerine getirip indirdiginiz zaman o reklamdan kazanilan paranin bi kısmını size veriyor. Uygulamanın türkçe sürümü mevcut ben suan 3 gündür kullanıyorum yaklasik $11 falan kazandim. Bu parayi paypal hesabiniz varsa paypala veya baska bi karta stream a falan aktarabiliyorsunuz. Yani kısacası yattığınız yerden para kazaniyorsunuz amk.
    ilginizi çektiyse sizde indirin cebinize üç kuruş para girer en azindan sigara paranız çıkar amk bende öğrenciyim para lazim oluyor bu uygulama hoşuma gitti sizlerle paylasmak istedim.
    Uygulama google play ile appstore de mevcut isteyenler WHAFF Rewards yazıp indirebilir.
    Uygulamayi ilk açtığınızda facebook ile giriş yapiyorsunuz ve karşınıza kod girin diye bi kısım geliyor. Oraya DI36273 bu kodu yazarsanız oyuna 0.00 $ ile başlamak yerine 0.50 $ ile başlarsınız.
    Uygulamayi kullanmayi beceremeyenler için birde video atiyorum size onu izleyin nasil kullanıldığını anlarsiniz. Allaha emanet olun, sayemde zengin falan olursaniz benide unutmayin amk hadi yaksamlar
    https://youtu.be/ubc569-fXp0

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone den para kazanmak
    12 yıl önce açıldı
    Android'ten para kazanmak!
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.