< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Wewatch V10Pro-V50Pro-V53Pro Projeksiyon Ana Konu Tartışma Noktası 📽️ (15. sayfa)
-
-
Hocam en kötü haftaya gelir ya senin ürün bayramda izlersin
Esas Benim ürün yetişmeyecek bayrama, yolda şuan , gelseydi de bayramda doya doya kullansaydık.
-
Tripod olarak bu modele bakıyorum bende, memnunmusunuz. Tripod malzeme kalitesi, projeksiyon ustundeyken saglamlik hissi nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
memnunum taktım kullanıyorum, sonra dokunmadım zaten hiç :)
-
üstadlar slmlar geçen ay v50pro aldık bir arkadaşa ve hanımı sağolsun temizlik yaparken düşürmüş şuan görüntünün yarısı yok Problem ne olabilir acaba kullanıcı hatası olduğu için iade olayına girmedim kendim halletmek istiyorum değerli yorumlarınızı bekliyorum işaretlediğim yerde ufak bir çatlak oluşmuş sadece onun dışında kırılan kopan bir parça yok lens de sağlam hatta çıkardığım halde görüntü yine yarım hani benim fikrim anakart veya aynalarda bi sıkıntı olmuş olabileceği ama sizler ne dersiniz ?
-
Hy 300 ile ilgili konu araştırdım bulamadım
Bilen varsa yönlendirebilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
keşke başlığa üvey evlat olan s3'üde ekleseydiniz :) ürünü alalı 6 ay olcak genel deneyimlerimi aktarmam gerekirse aşırı memnun kaldığım bir cihaz. netflix blu tv vs hepsi açılıyor. yukarda birisi sormuş inattv veya diğer iptv uygulamalarının bazılarını yükledim hepsi akıcı bir şekilde çalışıyor. hatta **filmcehennmi gibi korsan uygulamalarıda merak edip kurdum. film dizi konusunda herşeyi açtı. dosya manger kurup telefondan uygulama(apk) atıp kurdum, film aktardım, resim gönderdim, belge attım. hepsi çalıştı. ( ftp sunucu kurup dosya uygulamasından o şekilde kablosuz aktarım yaptım) cihazo ağırlıklı kamplarda kullanıyorum görüntü kalitesi gayet tatmin ediyor hatta bence ortlamanın üstü ( başka cihazım yok ama gittiğim mekanların maç günleri kurduğu cihazlar oluyor onlarla kıyasladım) ses olarak ortalığı inleticek bir sesi yok lakin tatmin edici bir sesi var. yanlış hatırlamıyorsam 10w olması lazım ses gücü. ordan hesap edebilirsiniz. tv stick bağladım, sebebi ise usb portlarının "w" çıkışları yeterince güçlümü test etmek istedim ve tv stick çalıştırıcak kadar güç verebildi. makinenin tıkandığı durumlar olur diye tv stick almıştım ama apk kurulabildiği için çokta gerek kalmadı açıkcası sadece tv stick takınca netflix siyah ekrana düşüyor sanki kaçak yayın yapıyormuşum gibi veya amazon prime açınca sesler gelmiyor sadece görüntü var gibi durumlar olabiliyor. onu aşamadım ( çokta kurcalamadım ama tvlerde sorunsuz çalışıyor tv stick birtek bu makinede yaptı. başka projeksiyonda deneyemedim) tv stick kumandaısnı bt üzerinden bağlayabildim . yani farklı bir kumanda da tanıtıp kullanabiliyorsunuz bilginiz olsun. air mosue özellikli bir kumanda güzel iş yapar tahminimce. olumsuz yönü ise fan sesi. açık havada kullandığım için bana sesi gelmiyor yada evde olunca sinema sesini yüzde 25in üstüne alırsanız duymuyorsunuz ama çok sakin bir film/dizi izlerseniz rahatsız edebilir. kapalı odada ise ortamı hızlcıa ısıtıyor. kışın + özellik ama yazın hamama çevirdi ortamı. bu beni rahatsız etmişti. sesi konusunda bence diğer cihazlardan biraz yüksek olabilir tecrübem yok birşey diyemem ama ısınma konusu muhtemelen hepsinde aynıdır diye düşünüyorum sonuçta 40-50klık cihaz olmadığı sürece kullanılan fan kalitesi ve işlemciler belli. v51p den daha iyi olduğuna dair mail geldi şirketin kendine sorduğumda fakay byintek ile alakalı bir karşılaştırma videosu bulamadım. hangisi daha iyidir bilemem o yüzden. bir daha alma şansım olsa gene bunu alırdım ama ben memnunum. saygılarımla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X