Şimdi Ara

Westte 75 trde 95 ping alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözde TR serveri ama Westte daha düşük pingle oynuyorum. benzer durumla karşılaşan var mı ?

• west amsterdam da tr sunucusu almanya da ping olarak west daha düşük..
  • TR Serverinin sunucusu da Türkiye'de değil malesef. Saçmalık bence. Sunucu açılması Türkiye'ye taşınması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen kardeş arkada stream açık oynuyom bu ping degerleri ne artıyo ne azalıyor.

İstanbulda bi arkadaş 48 ping le oynuyo tr de sebebini anlamış ddeğilim internet hızlarımız aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speciaa -- 16 Kasım 2014; 20:58:55 >
  • wtfastı öneririm:) 45 pingin altına düşürmedi beni:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByKelly

wtfastı öneririm:) 45 pingin altına düşürmedi beni:)

Oha. Hangi sunucu
  • Tr farkı burada başlıyor flame, afk, küfür, bahane gibi farklı kategorilere ayrılıyor , eğer uslu bir çocuk olursan hepsini bir gün aynı oyunda göreceksin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %70 den ELİT DOTA İTEMLERİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1- Bilgisayara kurulan programlar ping süresini etkilemez. Etkilese bile arkada upload/download yapan küçük yazılımları durdurur 5 ping değişse değişir.

2- İnternet hızınızla ping süresinin bi alakası yok herşey altyapı kalitesi ve lokasyona bakıyor.

• yayın açınca 150yi gördüğüm zamanlar oluyor trde. westte daha az anlamsız.
  • West deki oyuncu sayisi daha az oluyor. Biz gunduZ oynarken onlar gece oynuyorlar. Normal olarak ping daha az oluyor. Tabi yukardakiler soylemis tr almanyada west ansterdamda.

Bazende westte flamenin az olma sebeplerinden birisinin de bundan oldugunu dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bildircan

1- Bilgisayara kurulan programlar ping süresini etkilemez. Etkilese bile arkada upload/download yapan küçük yazılımları durdurur 5 ping değişse değişir.

2- İnternet hızınızla ping süresinin bi alakası yok herşey altyapı kalitesi ve lokasyona bakıyor.

Manisada oturuyorum internetim 25mbit hız testi yaparken istanbulu seçiyorum 10 ping çıkıyor. Ama oyundaken euw 70 75 tr ise 90 100 ping. 2 aydır evde değildim ondan önce iyi hatırlıyorum böyle değildi euw en fazla 60 oluyodu tr ise 55 değişen ne olabilir acaba?..

Lag falan yaşamasamda bunu kafama taktım bi yardımcı olur musunuz ? napayım evi satıp ailece taşınalım mı ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speciaa -- 16 Kasım 2014; 23:32:43 >
  • Aynı durumdayım zaten weste geri geçeceğim pingimizde yüksek olacaksa bu kadar trollü çekmek anlamsız.
  • işte sözde tr kasalar gurbette
  • quote:

Orijinalden alıntı: speciaa

quote:

Orijinalden alıntı: bildircan

1- Bilgisayara kurulan programlar ping süresini etkilemez. Etkilese bile arkada upload/download yapan küçük yazılımları durdurur 5 ping değişse değişir.

Manisada oturuyorum internetim 25mbit hız testi yaparken istanbulu seçiyorum 10 ping çıkıyor. Ama oyundaken euw 70 75 tr ise 90 100 ping. 2 aydır evde değildim ondan önce iyi hatırlıyorum böyle değildi euw en fazla 60 oluyodu tr ise 55 değişen ne olabilir acaba?..

Lag falan yaşamasamda bunu kafama taktım bi yardımcı olur musunuz ? napayım evi satıp ailece taşınalım mı ne dersiniz?

Bak kendi ağzınla diyosun İstanbulu seçiyorum diye. Riot sunucuları İstanbula taşırsa 10 pingle oynarız dediğin gibi. Hız testinden Amsterdamı veya Frankfurtu seç

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.