Şimdi Ara

westinghouse klima arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba.. salon tipi bir westinghouse klimamız var. modeli WFA48PF.Yeni sayılır ama geçenlerde ekranda E6 diye bir arıza çıktı. nedir bunun anlamı.cihaz soğutmuyor şimdi.duruyor,tekrar çalışıyor ama soğutmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.

    teşekkürler..



  • quote:

    Orijinalden alıntı: hammeron

    merhaba.. salon tipi bir westinghouse klimamız var. modeli WFA48PF.Yeni sayılır ama geçenlerde ekranda E6 diye bir arıza çıktı. nedir bunun anlamı.cihaz soğutmuyor şimdi.duruyor,tekrar çalışıyor ama soğutmuyor. yardımcı olursanız sevinirim.

    teşekkürler..


    E6 ağrızası yanlış hatırlamıyorsam faz hatasından kaynaklı faz yönü değişmiştir.O cihaz 3 fazlı bir cihaz servisini çağırın çok kolay birşey hemen halledilebilir.
  • teşekkür ederim ..ancak dış ünitede bir kart var bu kartta elektrikle ilgili ve basınçlarla ilgili herşey normal görünüyor. bir led grubu var oradan arızayı tesbit ediyorsun. ama yanan led e göre sistem normal görünüyor. faz hatası olsa muhtemelen cihaz hiç çalışmaz.burada kompresör ve fan 5-10 sn kadar çalışıyor duruyor. devam etmiyor yani.ama fazları kontrol ettireceğim. zira aynı katta başka bir cihazın bu nedenle kompresörü yandı. vinç falan çağırdık öyle değiştirdiler. evet onu kontrol edelim .sağol teşekkür ederim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.