Şimdi Ara

Western Digital TV Live Hub Media Player mı, Popcorn Hour C-200 mı almalıyım? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
1
Favori
8.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mart ayı gelsede alsam şu üründen. Acayip merak ediyorum diyebilirim. ^_^
  • hub da torrent destegi var mi?
    kimi yerde var diyor ama kendi sitesinde ve kitapcikta oyle bir bilgiye ulasamadim
  • arkadaslar WESTERN DIGITAL HDTV LIVE ürünü ile half sbs 3d filmleri izleyebiliyoruz peki half sbs filmlere bu medıa playerdan normal bir altyazı ekledıgımızde pcdeki gıbı altyazı cıftmı gorunuyor yoksa 3d ye uygun hale gelıyormu?
  • bimekste 439 tl..6 taksit

    live hub cihazında kayıt özelliği yok dimi arkadaşlar?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mertksk

    bimekste 439 tl..6 taksit

    live hub cihazında kayıt özelliği yok dimi arkadaşlar?


    bimeks bir kaç gün önce 388 liraya sattı
  • live hubı vatan bilgisayardan aldım... eve geldim. kutusunu açtımm. içinden biligsayar bağlantıs yada tv bağlantısı için hiç bir şey çıkmadığını görünce şok geçirdim. evet.. içinden ne usb kablo, ne av kablo, nede hdmi kablo çıkmıyor... ürünle birbirimize bakıp durduk öle:)))) katoloğuna baktım. av kablo katalogta gözüküyür. ama kutudan çıkmıyor. diye düşünmüştüm ki katoloğu incelediğimde live hub ın kataloğu değil live tv nin kataloğunu koymuşlar içine....:) buda ayrı bir güzellikk... dedim bukadarına pes iade edecem ... götürdüm iade etmeye. sağolsun vatan bilgisayarcı arkadaşlar yardımcı oldular.. aklımda kalan bir soruyuda ordakı arkadaşa sordum. " ya bunu bilgisayara bağlıcak usb kablosu bile yok. nasıl iş bu" dedim adam demezmi bunu bilgisayara usb den bağlayamazssınız. veri aktarmak için ağa takmanız lazım. yani cıhazı alayımda usb den bilgisayara takayım bilgisayarmdakilari copy paste yapayım yoooook. ethernet üzerinden ağa takıp tanıtacaksınız. ve ağ üzeridne içine atacaksınız...... tabii her canım köylüm evinde ağ varyaaaa.. her canım köylüm ağ kurmayı biliyo yaaa. her canım köylümün evinde modem varyaaa. her canım köylümün evinde ethernet kablosu varyaaaa.... ne diyeyimmm.. esasen ürün güzel. ama bu olumsuzluklarına diyecek söz bulamadım.




  • Cihazın adında "hub" kelimesi var. Ağ üzerinden lan ile diğer cihazlar ile haberleşen anlamında. Yani zaten ağda kullanılmak üzere tasarlanmış, ağ özellikleri olan bir cihaz.
    Ben filmleri bulunduklar harici hdd'den WDTV Live Hub'a attım.
    Evdeki modeme swich üzerinden taktım, hiçbir ayar yapmadan ağa kablo ile bağlı olan tv, kablosuz bağlı olan bilgisayar tanıdı. Kendisi güncelleme bulup indirdi. Hayatımda ilk defa swich kullandığımı belirteyim, ağ kurmaktanda anlamam doğrusu ve hiç problem çıkmadan kullanıyorum.
  • bazı güncellemerlin ve internet üzerinden medyalara ulaşmanın hub özlellikli olmasından ötürü bu ürüne avantaj sağladığına katılıyorum.. ürün hub olarak geliyor. buna itirizam yok zaten. ama usb portunddanda bilgisayar bağlantısının artı getireceği kanaaatindeyim. bende modem yok. vınn üzerinden bağlanıyorum internete... ama sen istisnayın diyosanız dicek sözüm yok. paket içeriğide tam bir hayal kırıklığı. esasen popcorn dışında şu an piyasada bulunan en iyi chiset ile geliyor. ve ara yüzü incelediğim kadarı ile oldukça güzel. keşke biraz daha özenilseydi diyorum.. herhalükarda bir şekilde bu ürüne filimler atılır ve keyifle izlenir...
  • paketin içinden bağlantı kabloları çıksa çok daha iyi olurdu ve usb bağlantısı da olsa hiç fena olmazdı bunlara katılıyorum ama herkesin modemi mi var demek yanlış olur. zira live hub alan insanlar ağ üzerinden filmlerini yönetmek ve ürünün web servislerini kullanmak için alıyorlar. evinde modem olmayan biri zaten media player almaz. alsa bile wd elements play gibi ethernet bağlantısı olmayan bir media player alır.
  • Bende cihazdan genel olarak memnunum. Güncellemeleri nereden yapabiliriz. Bir de bazı açmadığı dosyalar oluyor. Açmadığı zaman başka bir dosyaya geçeyim diyorum o zaman da siyah ekranda bir sarı ok dönüyor ve hiç bir şey açılmıyor. Ben de cihazı hep biçimlendirmek zorunda kalıyorum bu sorunu nasıl aşarım. Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Arkadaslar, ben bu cihazdan aldim. network uzerindeki nas diskimdeki filmleri cok guzel oynatiyor yalniz her filmin srt altyazisi da ayni nas klasorunde olmasina ragmen (ve de film ile ayni isimde) bir turlu cihaza bunlara gordurmeyi beceremedim. mkv lerin icine gomulu altyazilari gayet guzel aciyor ancak harici altyazilari goremedim. Yardim edebilecek biri var midir?
  • 3d film oynatıyormu acaba..
  • Western Digital TV Live Hub'ı birazdan almayı düşünüyorum.

    Almadan önce şuna dikkat et, buna dikkat et dediğiniz birşey varmı arkadaşlar ?
  • Demin aldım. Hayırlısı bakalım. Konuda yardımcı olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. ^_^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Affliction

    Demin aldım. Hayırlısı bakalım. Konuda yardımcı olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkürler. ^_^


    hayirli olsun hocam, pisman olacagini zannetmiyorum
    nereden kaca aldin?
  • arkadaşlar merhaba ben bu cihazı sadece alt yazı desteği var diye alıcam yani benim için en önemlisi alt yazı desteği

    acaba Gom Player programındaki gibi problemsiz bir şekilde açarmı yoksa bildiğimiz divx playerlar gibi sıkıntılımı...mesela beyaz altyazı beyaz ekranda görünmüyor gibi??? teşekkürler..
  • Arkadaşlar,

    Bu konuyu okumaya daldım okudum okudum beynim bulandı.

    Şuanda piyasadaki HD filmlerde rastlayabileceğimiz ses tipleri dts, dts-ma, dts-hd ma ve True HD midir? Bunların en kalitelisi hangisidir? hangisinin özelliği nedir ? Forumda aradım bulamadım.

    Bu sorunun yeri burası değil biliyorum ama en azından bi link verirseniz sevinirim. Bende almışken iyi bir şey alayım, zırt pırt para vermeyeyim diyenlerdenim. media player alırken bu ses meselesini önemsemek lazım. Bi süredir film arşivi oluşturuyorum. Şuanda elimde bir çok 1080p DTS sesli film war. Ama onları da indirirken yanlış indirmişim gibi hissettim şuan. DTS-HD MA olmaları mı gerekiyodu en iyi ses performansını almak için?

    İyi film izlemek benim için önemli. yeni 42LE8500 aldım. Şimdi media player ve ses sistemi alacağım ama kafam karıştı.

    En kaliteli sinema keyfi için gerekiyosa arşivime farklı formatlarda devam edebiliri hatta filmleri yeniden indirebilirim. Bağlantım sağlam.

    Bu konuda beni yönlendirirseniz çok sevinirim. Yazmak zor geliyorsa da link vermeniz yeterli. Ben bu konuyu iyice bi öğrenmek isterim...

    Teşekkürler.




  • arkadaslar dediginiz gibi adi ustunde hub peki torrent kullananiniz varmi? hub ozelligini kullanmak adina en gerekli gordugum olay bence. bende wd tv hd var ama hub almayi dusunuyorum sirf torrent olayi yuzunden kullananlar bilgi verirlerse sevinirim.
  • Ben ürünü bimeks'ten aldım. Dün sipariş verdim yarın elimde olur herhalde.

    Sitesinde torrent desteği olduğuna dair herhangi bir ibare bulunmadığı gibi, DonanimHaber İncelemesinde de torrent desteği olmadığı söylenmiş.

    Link :http://www.donanimhaber.com/medya-oynaticilar/haberleri/WD-TV-Live-Hub-video-inceleme-Ag-baglantisi-1TB-kapasite-zengin-medya-destegi.htm

    Şimdi bana bir de ses sistemi gerek... Bakalım bu konuyu nasıl çözeceğiz... Tavsiyelere açığım...

    Edit:

    Bu arada ürünün bimeks web sitesindeki fiyatı kargo dahil 424 TL dir. Bilginize...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blumpy -- 6 Nisan 2011; 12:05:25 >




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.