Şimdi Ara

Western Digital Red Plus WD140EFGX SATA 3.0 7200 RPM 512 MB 3.5' 14 TB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır Disk Boyutu #3.5 inç Arabirim #SATA
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 Western Digital Red Plus WD140EFGX SATA 3.0 7200 RPM 512 MB 3.5" 14 TB

    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-western-digital-red-plus-wd140efgx-sata-3.0-7200-rpm-3.5-14-tb-1161799360/detay



    Sıfır, 04/03/2024 faturalı ve 3 yıl garantilidir. 5400 RPM yavaş dönme hızı olan ve 256MB düşük önbellek'e sahip, çabuk bozulan kalitesiz desktop disklerle karıştırmayınız. NAS tipi disk'ler 24/7 yük altında çalışacak şekilde dizayn edildiklerinden daha pahalı ve daha uzun ömürlüdürler. Wd My Cloud Ex2 Ultra 28 TB cihazındaki diğer disktir. İhtiyaç fazlası olduğu için uyguna satıyorum.


    Küçük ila orta ölçekli NAS ortamlarında performans, güvenilirlik ve güç verimliliği için tasarlanan güçlü sabit diskler.

    WD Red® Plus diskler, yoğun kullanıcıların ve küçük ila orta ölçekli işletmelerin NAS ortamlarının iş yükünün üstesinden gelmek üzere tasarlanmıştır. WD Red Plus diskler, RAID için optimize edilmiş orta ölçekli NAS sistemlerinde giderek artan veri miktarını depolamak, korumak ve paylaşmak için gereken hızı ve kapasiteyi artırılmış güç verimliliğiyle sunar.


    NASware™ ile NAS için Ayarlanmıştır

    Western Digital’ın özel NASware™ teknolojisi, NAS sistemi iş yükleri ile eşleşmesi için disk parametrelerini hassas şekilde ayarlar, bu da performans ve güvenilirliği artırmaya yardımcı olur.


    Sürekli Çalışma için Tasarlanmıştır

    NAS sistemleriniz hep açık kaldığı için güvenilir bir diskin olması çok önemlidir. WD Red Plus sabit diskler, 7x24 çalışan sistemler için tasarlanarak, kullanıcılara verilerine güvenilir şekilde erişebileceklerini bilmenin rahatlığını sunar.


    Güvenilir Uyumluluk için Test Edilmiştir

    Western Digital, çoğu NAS kasası ile uyumluluk sağlayacak kapsamlı testler için çok çeşitli NAS sistemi tedarikçisi ile ortak çalışmaktadır.


    Daha Düşük TCO için Optimize Edilmiştir

    WD Red Plus diskler, daha az güç kullanmak (önceki modellere göre) ve daha serin çalışmak için üretilmiştir, böylece çalışma maliyetlerini düşürür ve termal olarak zorlanan NAS kutularındaki ısının azaltılmasına yardımcı olur.


    Güçlü Performans için Güçlendirilmiştir

    Diskler, daha az güç kullanımına rağmen, çok diskli NAS sistemlerinin karmaşık performans taleplerinin üstesinden gelecek bolca bant genişliğine sahiptir.


    Artırılmış Güvenilirlik için Dengelenmiştir

    Dengesi düzgün ayarlanmayan sabit diskler, çok diskli sistemlerde aşırı titreşime ve gürültüye neden olabilir, bu da sabit diskin ömrünü kısaltabilir ve zamanla performansı düşürebilir. Gelişmiş çift düzlemli denge kontrolü teknolojimiz, dengeyi önemli ölçüde iyileştirir ve genel disk performansını ve güvenilirliğini artırır.


    Birinci Sınıf Destek ve Garanti ile Desteklenir

    Western Digital, sektör lideri bir sabit disk üreticisi olarak, sorunsuz veri depolaması için 3 yıllık bir sınırlı garanti güvencesi ve birinci sınıf destek hizmetleri ile NAS depolama çözümlerinin arkasında durmaktadır.


    Masaüstü Diskler ile WD Red® Plus Karşılaştırması

    Optimum performans sağlamak ve değerli verilerinizi korumak için, RAID için optimize edilmiş NAS sistemlerine yönelik özel olarak üretilen bir disk seçmek önemlidir. NAS’ınız için bir sabit disk seçerken aşağıdaki unsurları dikkate alın:


    • Uyumluluk: WD Red Plus sabit diskler, masaüstü disklerin aksine NAS için özel olarak tasarlanmış ve test edilmiştir ve optimum performans için disk parametrelerini NAS sistemi iş yükleri ile eşleşmek üzere hassas şekilde ayarlayan NASware™ teknolojisini içerir.


    • Güvenilirlik: Masaüstü diskler genellikle sürekli çalışan bir NAS ortamının taleplerine yönelik olarak tasarlanmamıştır. WD Red Pus sabit diskler, yüksek yoğunluklu ve çok kullanıcılı 7x24 NAS ortamlarında karşılaşılan zorlu koşullar altında çalışmak üzere tasarlamıştır.


    • RAID için Hazır: WD Red sabit diskler, genel kullanım için yapılandırılan çoğu masaüstü disklerin aksine, çok yuvalı NAS sistemlerindeki arızaları azaltmaya yardımcı olacak RAID hata kurtarma kontrolü ile üretilmiştir.


    • Gürültü ve Titreşim Koruması: Tek başına çalışmak üzere tasarlanan masaüstü disklerin, çok diskli sistemlerde karşılaşılan gürültü ve titreşime karşı koruması genellikle çok azdır veya hiç yoktur. WD Red sabit disklerde, çok yuvalı NAS sistemlerinde sıklıkla karşılaşılan yüksek titreşimin neden olduğu arızaları öngören ve bunları proaktif olarak etkisizleştiren Döngüsel Titreşim (RV) sensörleri bulunur.


    Tüm Teknik Özellikler


    Features

    • Ev Ofisler, Yoğun Kullanıcılar, Küçük ila Orta Ölçekli İşletmeler ve Tüketici/Ticari NAS Sistemleri için İdealdir
    • RAID için optimize edilmiş 8 yuvaya kadar NAS sistemleri içindir
    • 180 TB/yıl iş yükü1 ve 1 milyon saat MTBF için derecelendirilmiştir

    Capacity

    14 TB

    Form Faktörü

    3.5-Inch

    Konektör

    SATA

    Uyumluluk

    RAID için optimize edilmiş 8 yuvaya kadar NAS sistemleri

    Arayüz

    SATA

    Aktarım Hızı

    up to 210MB/s

    Disk Speed (RPM)

    7200 RPM

    Recording Technology

    CMR

    Cache Size

    512MB

    Warranty

    3 Yıl Sınırlı Garanti

    Dayanıklılık (TBW)


    Boyutlar (L x W x H)

    146.99mm x 101.6mm x 26.11mm

    Ağırlık

    690gms

    ModelNumarası

    WD140EFGX

    Çalışma Sıcaklığı

    0°C to 65°C

    Non-Operating Temperature

    -40°C to 70°C

    Sertifikasyonlar

    BSMI, ICES-003/NMB-003, CE, FCC, KC, Maghreb, RCM, UKCA, VCCI, CB-Scheme, TUV, UL



    Western Digital Red Plus WD140EFGX SATA 3.0 7200 RPM 512 MB 3.5" 14 TB


    Western Digital Red Plus WD140EFGX SATA 3.0 7200 RPM 512 MB 3.5" 14 TB







    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 11900 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 4 Mart 2027 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.