Şimdi Ara

WESTERN DIGITAL 1 TB 2.5' MY PASSPORT ESSENTIAL - 280 TL - Sıfır, Orjinal açılmamış kutusunda-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amerikadan getirdiğim Western Digital marka 1 Tb 2.5" my passport essential model ürün ,

Sıfır orjinal açılmamış kutusunda.

normalde elektronik mağzalarından 350 400 TL arasında alabileceğiniz bu üründen kendime bir tane aldım ve 2 tane de isteyen arkadaşlara vermek için getirdim.
    uluslararası garantisi yok, garanti amerikada geçerlidir. ancak isteyen olursa WD türkiye temsilcisinden uluslararası garanti yaptırabilir.
    kendim de kullandığım için çok rahat söylüyorum ki ürünün performansı çok iyi.

isteyenler bana ulaşsın lütfen.
    tek alımda ürün fiyatı 280 TL. tek ürün fiyatı alıcı durumuna göre esnektir.
    eğer ikisini birden almak isterseniz 550 TL ye veriyorum.
    ürünü detaylı incelemek isteyenler bu linkten bakabilir.

aşağıdaki ilanı da inceleyip almak isteyenler lütfen mesajla ulaşsınlar.

http://urun.gittigidiyor.com/Western-Digital-1TB-2-5-quot-my-passport-essential_W0QQidZZ27925287

WESTERN DIGITAL 1 TB 2.5' MY PASSPORT ESSENTIAL  - 280 TL - Sıfır, Orjinal açılmamış kutusunda-

WESTERN DIGITAL 1 TB 2.5' MY PASSPORT ESSENTIAL  - 280 TL - Sıfır, Orjinal açılmamış kutusunda-

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsilver -- 10 Haziran 2010; 10:27:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.