Şimdi Ara

Weste geçtim ㅠ.ㅠ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trde dia 5tim ve çok fazla oyunu bilmeyen adamlar geldiği için weste geçtim. İlk maçı kazandım ve plat 5r attı. Tek maçla yargılamak istemem ama bana göre iki server arasındaki farkları belirteyim;
    1-Trde 50 pingle oynarken westte 110 pingle oynadım :(
    2-İlk maçımda trnin dia 5inde goremediğim oyunu west plat 5te gordum
    3-Flame yapmıyorlar. Kufur vs görmedim.
    4-Sunucu değiştirirken weste geçip aynı isimle yeni hesap açtım ve 2.6k rpye hem sunucu hem nick değiştim :)
    5-Tr dia 5 gerçekten çöp alt ligleri saymıyorum bile ama şunu rahatça belirtmeliyim ki west plat>tr dia
    6-Tr diadaki ego o kadar fazla ki iyi oynasan bile top lanein kaybettiği zaman sana sövüyor. Çünkü top lane kaybedince bot ve mid suçludur -_- İnsanların egosundan oyun oynanmıyor anlayacağınız. Westte görmedim daha.

Bence oyununu ilerletmek isteyen arkadaşlar kesinlikle geçmeli. Bu saydıklarım tek maç üzerinden değerlendirildi onu da göz önünde bulundurun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben diamond V'ten geçtiğimde plat III atmıştı ama EUW'daki diamond V - IV - III lerle oynuyordum çok sağlam maçlar dönüyordu. Açıkçası hiç alışamamıştım. sonra hesabı sattım.
  • westte 4 ay bronz tr de 3 ay dir goldda biri olarak soyluyorum west bronz daha iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra94

Trde dia 5tim ve çok fazla oyunu bilmeyen adamlar geldiği için weste geçtim. İlk maçı kazandım ve plat 5r attı. Tek maçla yargılamak istemem ama bana göre iki server arasındaki farkları belirteyim;
    1-Trde 50 pingle oynarken westte 110 pingle oynadım :(
    2-İlk maçımda trnin dia 5inde goremediğim oyunu west plat 5te gordum
    3-Flame yapmıyorlar. Kufur vs görmedim.
    4-Sunucu değiştirirken weste geçip aynı isimle yeni hesap açtım ve 2.6k rpye hem sunucu hem nick değiştim :)
    5-Tr dia 5 gerçekten çöp alt ligleri saymıyorum bile ama şunu rahatça belirtmeliyim ki west plat>tr dia
    6-Tr diadaki ego o kadar fazla ki iyi oynasan bile top lanein kaybettiği zaman sana sövüyor. Çünkü top lane kaybedince bot ve mid suçludur -_- İnsanların egosundan oyun oynanmıyor anlayacağınız. Westte görmedim daha.

Bence oyununu ilerletmek isteyen arkadaşlar kesinlikle geçmeli. Bu saydıklarım tek maç üzerinden değerlendirildi onu da göz önünde bulundurun.

sağol kardeşim sayende west türklerden geçilmiyor:(

• quote:

Orijinalden alıntı: LOLCU07

westte 4 ay bronz tr de 3 ay dir goldda biri olarak soyluyorum west bronz daha iyi

Düşük liglerin pekte farkı yok. 2 lig fark olamaz. Senin MMR düşüktür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOLO SWAG -- 3 Haziran 2014; 9:26:46 >
  • Tek maç değil de 15-20 maç yaptıktan sonra konuyu günceller misin :) ( Cümlenin altında bir şey arama, sonucu merak ettiğimdem soruyorum. )
  • Westdede ozurluler var ama dikkat et 2 adam jaaaaa falan diyosa dodge at

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4931 MMR Divine 2 Hesap 1000TL
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Katılıyorum, bende Tr'de plat, westte gold biri olarak West Gold daha iyi diyorum en azından farm yapmayı biliyorlar ve flame çok daha az. Afk feeder sayısı da daha az westte. Hatta West Silver 1 oyuncuları kesinlikle Tr Plat oyuncularından daha iyi farm yapıyor takım oyununda da daha iyiler.
  • Hocam niye TR-WEST farkı diye konu açıyonuz maymunun gözünü niye açıyorsunuz ya geçmesinler weste sonra tr den farkı kalmıcak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoNTHERoK

Tek maç değil de 15-20 maç yaptıktan sonra konuyu günceller misin :) ( Cümlenin altında bir şey arama, sonucu merak ettiğimdem soruyorum. )

Evet onu belirttim zaten. Dediğin gibi 20-25 maç atıp son guncellemeyi yapacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cezarap58

Hocam niye TR-WEST farkı diye konu açıyonuz maymunun gözünü niye açıyorsunuz ya geçmesinler weste sonra tr den farkı kalmıcak..

Bence geçsinler weste. Çünkü kötü oynayanların westte tutunacağını sanmıyorum. Şöyle ki kötü oynayan bir plat trde diamond olabilir ama kötü bir plat westte golda düşer. Benim görüşüm bu yönde.

• Oynayan geçsin onlara lafım yok. Ama aklına esen geçiyo sonra "bura da neymiş tr ye kurban oluyum" diyip tekrar tr ye geçiyo :)
  • quote:

Oynayan geçsin onlara lafım yok. Ama aklına esen geçiyo sonra "bura da neymiş tr ye kurban oluyum" diyip tekrar tr ye geçiyo :)

Onlara diyecek söz yok :(

• West de bir kere takım oyunu var

• "f**k you get are there the here" desek olur aslında .
  • quote:

"f**k you get are there the here" desek olur aslında .

Wat?
  • 3 sezondur westteyim.Troll her yerde var TR serverinde olduğu gibi fakat westtin trollü bile farklı.Adam oyundan çıkmıyo gidiyo botta farm yapıyo ne biliyim golemleri felan kesiyo sadece size yardım etmiyo bence bu bile bize bi faydadır :D FLame yapan çok nadirdir.eğer sürekli flame yapan varsa o türktür zaten.Lig konusuna gelince westteki bronze oyuncusu bile iyi oynayabilir o derece.
  • Güzel paylaşım olmuş emeğe saygı rep

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

quote:

Wat?

yanlış yazmışım .

"f**k you get are the here" olucaktı o şimdi farkettim :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

quote:

Wat?

yanlış yazmışım .

"f**k you get are the here" olucaktı o şimdi farkettim :)

eh ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.