Şimdi Ara

West'te sıfırdan hesap açılır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Zamanın varsa aç neden açılmasın ki. Zaten 30 level için gereken exp yarıya indirildi. Boost varsa 1 haftada kasarsın 30a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aç bence zevkli oluyo.
  • Merhaba,

Açılır

İyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanZ

Zamanın varsa aç neden açılmasın ki. Zaten 30 level için gereken exp yarıya indirildi. Boost varsa 1 haftada kasarsın 30a.

bu hep böyle mi yoksa kısa süreliğine mi ? bende açmayı düşünüyordum da 1 ay kasamam dedim 1 haftaysa kasarım
  • eastte sakın açma değmez trden farkı yok polak rus kaynıyor kurwa jebani

• Ben 1 haftada kastım, 24 levelda 3 günlük boost aldım 2. günün sonunda 30 oldum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kasılır. smurflar gani zaten.
  • hero olmayinca oynayamiyorum ben ya,cabuk sıkıyor

• https://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/4355p7/fastest_way_to_lv_a_new_account_to_30_2016_edition/

ilgili konuya göz atmanız da fayda var, zira insanlardan çok fazla mesaj almaya bu ara smurf hesabının aram ve normal game win'i 0 iken nasıl 30lv oluyorsun diye bu aslında 17 saatte tamamlanabilecek bir iş, per game win ve day win boost alınarak kısa süre de 30lv acc kasabilmek mümkün aynı boost'lardan ip için olanı da almanız halinde 20-25k civarı ip kasabilmektesiniz.

hesap devri veya satışı ile alınan hesapların bir çoğu tekrar geri alındığı ya da utc 2499-2500 maddelerinden ceza yaptırımına tabi tutulduğu için en mantıklısı bu olacaktır.

ingilizce çeviri isterseniz özel mesaj atın, yardımcı olurum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.