Şimdi Ara

West sunucusu için muhabbet ekibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize merhaba, forum için 2-3 etkinlik düzenlemiştik çok aşırı bir şekilde aktif olmasamda bende lol oynuyorum, TR sunucusu içindeki boş muhabbetler yüzünden hesabı WEST sunucusuna geçirdim, arada ping sorunu olsa da şimdilik memnunum yinede Ts yada skype Türkçe muhabbet olmadan pek sarmıyor, ranked oynayan birisi değilim hesap altın kümede, main Support ikincil olarak Mid, yaşın önemi yok saygılı ve muhabbeti güzel arkadaşlar pm ile isimleri gönderirse akşamları takılabiliriz.

Güzel muhabbet olursa takım kurup ranked da girilebilir.

• Slionmetah ekle
  • ERKUTCNN

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün 1.30 gibi çıkmıştım, bu akşam eklerim arkadaşlar, teamspeak yada skype da kurunda muhabetsiz olmuyor.
  • FannyFantastic - smurf hesap alıp daha yeni geçtim.
  • Hallederiz onları ekleyin 5 kişi olalin gireriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusbro

Hallederiz onları ekleyin 5 kişi olalin gireriz

Mesaj atan arkadaşlarda oldu, ismini yazan arkadaşları akşam ekleyeceğim sende yaz istersen hocam. Şuan ofisteyim akşam üzeri eklemeleri yapacağım, şimdiden ekleyecekler için isim Hi Im ebR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • HanzaLa58

• quote:

Orijinalden alıntı: HanzaLa58

HanzaLa58

Akşam üzeri ekleyeceğim hocam, teamspeak yada skype da yüklerseniz çok iyi olur.
  • Zedakenzy ekle bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxMaestroOxx

Zedakenzy ekle bro

2-3 saat sonra aktif olaracağım Maestro hocam o zaman ekleyeceğim, bu arada TR sunucusuna geçiş başlayacak, geçiş yapmayı düşünen memnun olmayan var mı aranızda.
  • bura gayet iyi :D
  • Kullanıcı adını yazanları ekledim, gönderin gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GameOis ebR

quote:

Orijinalden alıntı: xxMaestroOxx

Zedakenzy ekle bro

2-3 saat sonra aktif olaracağım Maestro hocam o zaman ekleyeceğim, bu arada TR sunucusuna geçiş başlayacak, geçiş yapmayı düşünen memnun olmayan var mı aranızda.

valla ilk 10 maça göre değişir hocam plat olursam westte kalırım ama büyük ihtimalle
  • aynen ilk 10 maçım saçma sapan geçerse geçmeyi düşünebilriim. bu arada tr den weste geçmek için verdğim rp geri yükleniyomu?

• Beyler bisey sorcam bu lolde her hesaba gelen hediye skinler westte bugün actigim cara karakter alsam skin gelirmi ?

• SyntaxErr(SyntaxErrr de olabilir) ekle lutfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.