Şimdi Ara

WEST için PRE arkadaş gerekiyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1 ay filan oldu olmadı weste geçeli pre dostlarım TR'de kaldığı için biraz yalnızlık var şuan, akşamları arada kafa dağıtmak için giriyorum fakat main rol olan support olarak oyuna girsem ve taşıma potansiyelimiz olsa bile bir anlaşmazlıkta gidiyor koridor, zaten diğer lanelere güven olmuyor biz en iyisini koridorumuzda yapmadıktan sonra, 2. rolde Mid'de oynuyorum, muhabbeti iyi akşamları 2-3 maç girebileceğim JUNGLE yada ADC arıyorum. 20 yaş üzeri olsa da olur saygılı olduktan sonra 15 yaşında olsa da.

Yıl olmuş 2015 Türkiye'nin her yerinde gidip yanında kalabileceğim evim, aynı şekilde anadoludan gelecek dostlarıma açabileceğim bir evim var, çok dostumuz oldu evlendirdik, askere gönderdik, bunun yani dostluğun bilincinde olan muhabbeti iyi olan kişiler kullanıcı adını yazabilirse iyi olur.

Lig : GOLD 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GameOis ebR -- 9 Şubat 2015; 18:49:53 >

• Ligini belirtirsen arkadaslar icinde iyi olur.1 lig sinirlamasi hala mevcut maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Liwe'ru

Ligini belirtirsen arkadaslar icinde iyi olur.1 lig sinirlamasi hala mevcut maalesef

Sen westtemisin hocam, ligi konuya ekledim, TR'de daha iyi bir yerdeydi tekrar westte maç atınca düştü, zaten şuan unranked hesap, dediğim gibi full ranked oynayan birisi değilim ama uyumlu bir PRE olursa girebiliriz.
  • hocam eklersen arada oynariz tn togepi gecen sezon westte oynamadim unranked hala

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GameOis ebR kullanıcısına yanıt
    Lig: Gold 4
    Rol: Jungle
    Nick: AH Myowol
  • HanzaLa58 silver 2 şuan
  • Pm gönderen arkadaşlar ile birlikte ekledim herkesi, musaitseniz girelim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Real Spartacus silver 2 main adc

• BubbleSusanna - Yeni geçtim bende arada akşamları 2-3 oyun atıyorum unranked rünleri dizdik 6 şampiyon aldık ip bitti 16 şampiyonu yok dereceli giremiyorum şuanlık main jungle eklersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midowex -- 10 Şubat 2015; 3:17:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Midowex

BubbleSusanna - Yeni geçtim bende arada akşamları 2-3 oyun atıyorum unranked rünleri dizdik 6 şampiyon aldık ip bitti 16 şampiyonu yok dereceli giremiyorum şuanlık main jungle eklersin

Akşam üzeri ekleyeceğim, nick Hi Im ebR bende önce açan olursa eklesin arkadaşlar. Buradan arkadaşlarla dün girdik 3-4 oyun kötü değildi.
  • ShyDuck Gold5 main jungler/support

• quote:

Orijinalden alıntı: nlbrkknr

ShyDuck Gold5 main jungler/support

Bu akşam rahat 5 kişi çıkacak sanırım, ben eklicem herkesi, en geç 9 gibi çevrimiçi olurum benden önce giren olursa, nick Hi Im ebR, ekleyin arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.