Şimdi Ara

West - East

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, simdi benim East'de hesabim var da 22 level, bunu west'e tasimali miyim sizce ? Ya da var mi boyle bir tasima olayi ? :D varsa nasil yapiliyor ?

Bir de, east ile west'in farklari nedir ki ? West'de ms sorunu yoktur umarim. East'de anlamadigim dilden iki adam cikinca bi anda fransiz kaliyorum :D

sizce ne yapmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Introduce a little bit anarchy, upset the established order and everything becomes chaos.I'm agent of chaos.Oh, and you know the thing about chaos? It's FAIR.
  • 22 lv account için uğraşmaya kesinlikle değmez bence, zaten ona harcayacagın rp nin 520sini boost a versen çok daha hızlı lv alırsın, üstüne 2k rp cebinde kalır.
    edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeroSystem -- 30 Mayıs 2012; 23:13:59 >

Nothing is true,Everything is permitted..

.:Altaïr ibn La-Ahad:.
  • o zaman yeni hesap acayim dicem ama nickimi degistirmem lazim ya, kahretsin :D peki sunu dicem, westin ayricaliklari nedir ?

Introduce a little bit anarchy, upset the established order and everything becomes chaos.I'm agent of chaos.Oh, and you know the thing about chaos? It's FAIR.
  • Westi bilmemde, eastta her oyun ya bir leaver ya bir feeder. Bence kısa yoldan oyunu bırak. Benim saçlarım beyazlamaya başladı :)

Orijinalden alıntı: Illuminated

Westi bilmemde, eastta her oyun ya bir leaver ya bir feeder. Bence kısa yoldan oyunu bırak. Benim saçlarım beyazlamaya başladı :)

yuh diyorum :D ama oyun sardi mi birakilmiyo ya

• u

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eu West'te Türkçe Oynamak !
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.