Şimdi Ara

Wentto A3 Çift batarya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonun özelliklerine bakarken bazı yorumlarda wentto a3 e 2. bi batarya takıldığını yazıyorlardı internetten aradım ama öyle bir şeye denk gelmedim bilen varmı böyle bir şeyi varsa nasıl tedarik edebilirim.



  • Merhaba,
    Aradığın ürün aşağıdaki linktedir.
    Ayrıca bu A3 ile ben de ilgileniyorum. Eğer kullanıyorsan görüşlerini paylaşır mısın lütfen.
    wentto A3 kapak




  • A3 yaklaşık iki aydır kullanıyorum. Eğer çift atlı bir akıllı cihaz arıyorsan gerçekten güzel bir seçenek (aslında piyasada alınabilir tek seçenek) Almadan önce bayağı çekincelerim oldu ama özellikle yut dışında Star A3 ismiyle satıldığını görünce ve videoları izleyince çekinmeden alım. Şimdi gelelim artılarına ve eksilerine

    +Ram : 512 şu an için çok yeterli (yaklaşıl 300mb boş bellekle geliyor go launcher,facebook, twitter, hotmail, exchange mail, messenger, açık halde kullanılabilir 200mb kalıyor buda gerçekten ii)
    +İşlemci : 600mhz şu ana kadar takılan (gameforce oyunları hariç onarın da çoğunun desteği olmadığı için acıkcası kırık yüklediğim için) oyunla karşılaşmadım . Bazıları bayağı geç açılıyor ama açılıyor.
    +Ekran : 5 noktadan dokunmatik kapasitif şu ana kadar sorun yaşamadığım bir ekran
    +Rom :512 link2sd kullanıyorum bunu göz önünde tutarak söylüyorum. Yaklaşık 40-50 uygulamaya rağmen halen 100mb boş yer var
    + Ekran filmi hediye geliyor bu ii
    + HTC sensation kapakları (kılıf) biraz zorlamayla uyuyor. Kamera yeri biraz büyük olanları seçmek şartıyla(HTC Sensation tek farkı Kamera ile flaş'ın yerleri değişik )
    - Yanında gelen data kablosu dandik 1 hafta dayanmadı
    -------- Yanında gelen 8gb SD kart Dandik ötesi 20 günlük kullanım sonunda içindeki onlarca resmimle birlikte bozuldu kullanılamaz hale geldi (kesinlikle kullanmayın yeni bir microsd kart alın) Telefondaki yavaşlamanın geç açılmanın en büyük sebebi bu sd karttır. Yeni aldığım Class 6 bir microsd kartla telefon iki kat daha hızlı çalışıyor.(keşke class 10 alsaydım :( )

    ++++Kendi sitesinde yazılım desteği yok ama ispanyol ve rus sitelerinde bayağı rom ve yazılım var
    +Adobe flash desteği yok yazıyor. Ama işlemcimize uygun 1-2 tana flash sürümü var basit flash uygulamalarını açıyor.
    +Kamerası umduğumdan çok çok kaliteli Google playdan edineceğiniz bir kaç uygulamayla mükemmeller yaratıyor.
    +Sarjı bir akılı telefon için idare eder yaklaşık tam kullanımda 12-16 saat gidiyor.( İlk zamanlar çok kullandığınız için 12-16 saat giderken iki ayın sonunda ilk heves geçince 1-2 gün gidiyor. Ek olarak takılan 1750mah daha almadım bataryayı bu ay almayı düşünüyorum.) Günlük 50-60 Dk konuşma konuşma ve 20-30 mesaj çekme ve belli aralıklarla wi-fi bağlanıp maillerimi kontrol ettiğimde 2 gün çok rahat dayanıyor
    ---- Özelikle Wi-Fi açıkken bayağı ısınıyor. Bu nedenle cihazı root edip CPU 400mhz kadar düşürdüm. Ama çok fazla işe yaramadı .Şu an HTC sensationun silikon arka kılıfını taktım fazla hissetmiyorum ama ek batarya takınca ne olur bilmiyorum :(
    ++ 3G üzerinde Görüntülü görüşme yapabiliyoruz.
    ++++ Ayrıca Tango isimli programla wi-fi üzerinde bedava görüntülü veya sesli görüşme yapabiliyoruz en beleş tarafından
    Yanı idare edecek bir telefon öneririm .




  • Ben de aldım memnunum. Yedek bataryasını hemen sipariş ettim geldi. Biraz kalınlaştırıyor telefonu ama şayet sadece telefon için ve bir kaç uygulama için kullanırsan en az 3-4 gün gidiyor. Ben alır almaz root ladım iyi oldu. Şimdi bir siteden de uygun bir rom bulursam harika olacak. Bilen varsa ve burda yazarsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keybi

    Ben de aldım memnunum. Yedek bataryasını hemen sipariş ettim geldi. Biraz kalınlaştırıyor telefonu ama şayet sadece telefon için ve bir kaç uygulama için kullanırsan en az 3-4 gün gidiyor. Ben alır almaz root ladım iyi oldu. Şimdi bir siteden de uygun bir rom bulursam harika olacak. Bilen varsa ve burda yazarsa sevinirim.

    Yedek bataryayı ben de aldım. Ama hiç kullanmadım henüz. Bu kalın kapaklı bataryayı nasıl kullanacağız. Direk orj. kapağı söküp yerine bunu mu takıyoruz? Ayrıca bu işlemi tel. kapalı iken mi açıkken mi yapıyoruz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: udogan44

    Yanında gelen 8gb SD kart Dandik ötesi 20 günlük kullanım sonunda içindeki onlarca resmimle birlikte bozuldu kullanılamaz hale geldi (kesinlikle kullanmayın yeni bir microsd kart alın) Telefondaki yavaşlamanın geç açılmanın en büyük sebebi bu sd karttır. Yeni aldığım Class 6 bir microsd kartla telefon iki kat daha hızlı çalışıyor.(keşke class 10 alsaydım :( )


    Benim de kartım i,çindeki bilgi ve resimlerle cortladı. Bunun üzerine class 10 kart aldım HB'dan. Şimdi uçuyor
    Telefondan genel olarak ben de çok memnunum. Tüm isteklerimi karşılayabilecek orta karar bir telefon.
  • yedek bataryayı nereden alabiliriiiiiiiiizzzz lütfen yardımcı oluun
  • siz aldığınızda yanında yedek batarya geldimi şu kalın kapaklı olan gelmediyse de nerden alabiliriz ben kayseride oturuyorum çünkü :/
  • Wentto A3 pc için usb sürücüsünühttps://www.wenttomobile.com/Download.asp?KID=26 adresinden (kendi sitesi). Ayrıca arka kapak üzerine monte edilmiş 1750 mah (orijinal pili 1250 mah) bataryalı kapağı da 50 TL karşılığıhttps://www.wenttomobile.com/Wentto-Mobile-Urun-Ayrinti.asp?UrunID=273&UrunAdi=Wentto%20A3%201750%20mah%20ekstra%20b%C3%BCy%C3%BCk%20batarya(arka%20kapak%20i%C3%A7erisine%20yerle%C5%9Ftirilmi%C5%9F%201750%20mah%20pil+arka%20kapakbirlikte)&TurUrunGrupAdi=Aksesuarlar&KategoriAdi=BATARYALAR linkinden satın alabilirsiniz.

    Cihaz micro sd kart problemi çıkarıyor. Class 2 ve class 4 micro sd kartlar göçtü. Sipariş verdim Class 10 yolda geliyor. Bir kaç gün kullanıp gerekli bilgileri sizlerle paylaşırım




  • A3 çok iyi bir telefonmuş arkadaşlarım öyle dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.