Şimdi Ara

WEIDE Saat - Sıfır - 60 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdışından gelen Weide marka saat, sıfır, kutusunda satılıktır.

İstanbul Avrupa Yakasında elden teslim mümkündür.

Sanalpazardan kargo ve komisyon dahil fiyatı 68 TL.

Kargo dahil fiyatı 65 TL'dir.

Forum üyeleri için pazarlık payı vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquilizer -- 25 Ocak 2015; 3:52:58 >

• ekranda jelatin yok, kullanım kılavuzu kırış kırış...saat kolunda resimler.... bana pek 0 gibi gelmedi kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Mctolga-

ekranda jelatin yok, kullanım kılavuzu kırış kırış...saat kolunda resimler.... bana pek 0 gibi gelmedi kardeş

evt poşet içinde geldiği için ekranda jelatin yok. fakat saatin tokasındaki jelatinler duruyor.

sıfır diyip ikinci el saat gönderecek halimiz yok.

referans için daha önce alışveriş yaptığım kişilere başvurabilirsiniz.

• Fiyat takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aynı saatı ,kurukahvecı mehmet efendı sokagının 100 metre devamında satcıler sokagında 40 liraya aldım. o tusları cok kullanıssız bılek bukuldugunde sureklı batıyor rahatsız edıyor. 10 gun ıcınde kırmızı olan tus yerınden cıkıp yalama oldu. dısarıdan cok guzel bır modele benzesede dınamık olarak kullanışlı bır model degıl.fıyat zaten pahalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: memeti

ben aynı saatı ,kurukahvecı mehmet efendı sokagının 100 metre devamında satcıler sokagında 40 liraya aldım. o tusları cok kullanıssız bılek bukuldugunde sureklı batıyor rahatsız edıyor. 10 gun ıcınde kırmızı olan tus yerınden cıkıp yalama oldu. dısarıdan cok guzel bır modele benzesede dınamık olarak kullanışlı bır model degıl.fıyat zaten pahalı.

5 Liralık dandik çakmasını eminönünden 40 liraya almış olmanız büyük başarı gerçekten. 5 liralık saatin sağlam çıkmasını beklemeniz de haliyle komik olmuş.

yok e-bay'de 22$'a satılan saati mehmet efendi 40 TL'ye satabiliyorsa bu da mehmet efendi için büyük bir başarıdır. gidip ellerinden öpmek lazım.

saatin e-bay linki:http://www.ebay.com/itm/WEIDE-Mens-Black-Military-Army-Analog-Digital-Quartz-Red-LED-Time-Steel-Watch-/381133331225

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tranquilizer -- 23 Ocak 2015; 12:07:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

quote:

ben aynı saatı ,kurukahvecı mehmet efendı sokagının 100 metre devamında satcıler sokagında 40 liraya aldım. o tusları cok kullanıssız bılek bukuldugunde sureklı batıyor rahatsız edıyor. 10 gun ıcınde kırmızı olan tus yerınden cıkıp yalama oldu. dısarıdan cok guzel bır modele benzesede dınamık olarak kullanışlı bır model degıl.fıyat zaten pahalı.

5 Liralık dandik çakmasını eminönünden 40 liraya almış olmanız büyük başarı gerçekten. 5 liralık saatin sağlam çıkmasını beklemeniz de haliyle komik olmuş.

yok e-bay'de 22$'a satılan saati mehmet efendi 40 TL'ye satabiliyorsa bu da mehmet efendi için büyük bir başarıdır. gidip ellerinden öpmek lazım.

saatin e-bay linki:http://www.ebay.com/itm/WEIDE-Mens-Black-Military-Army-Analog-Digital-Quartz-Red-LED-Time-Steel-Watch-/381133331225

Siz sanki cakma sını satmiyorsunuz. Neyse hocam ben tecrubemi yazdım sadece polemikle isim yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Siz sanki cakma sını satmiyorsunuz. Neyse hocam ben tecrubemi yazdım sadece polemikle isim yok.

hocam o zmn çamur atıp kaçmıycaksınız.

ben saati e-bay'den 21$'a almışken burda gelip aynı kalitedeki saatin eminönünde 40 liraya satıldığını söylemek ilanı karalamaktır.

madem yorum yapıyorsunuz doğru konuşun çamur atıp kafa bulandırmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquilizer

quote:

hocam o zmn çamur atıp kaçmıycaksınız.

ben saati e-bay'den 21$'a almışken burda gelip aynı kalitedeki saatin eminönünde 40 liraya satıldığını söylemek ilanı karalamaktır.

madem yorum yapıyorsunuz doğru konuşun çamur atıp kafa bulandırmayın.

Çamur attığım yok siz ebaydan 1 adet alıyorsunuz adamlar aynı saati ilk elden 100 tane 500 tane alıyor sizden 5 10 dolar ucuza alıyor, bu kadar. Basit bende alırken 60 lira dedi almadan çıktığım için bu fiyata düştü.

Sizin saat ile benim anlattığım saat aynı mal, bunun onlarca kalitesi yok. Bir rolex cakmasindan bahsetmiyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.