Şimdi Ara

Website Template'i Web'e aktarmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, elimde bir website template'i var paralı bir template tabi bu template'i alınca her şey default olarak geldi, düzenlenmesi gerekiyor yani. Notepad++ üzerinden index vb. dosyaları düzenleyerek istediğim yere istediğim şeyi koyabiliyorum ama bu çok uzun sürüyor ve websiteyi yayınladıktan sonra daha sonra düzeltme şansım olmuyor (eski html dosyasını editlemem gerekiyor yani). Bu durumda ne bileyim yeni girdi girileceği zaman falan ne yapılacak? Her şey direk webde ki panel üzerinden nasıl düzenlenecek bu konuda yardıma ihtiyacım var? Wordpress gibi bir altyapı mı kullanmak gerekiyor böyle bir şey yapmak için? Bilgi verirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: 10_ur24

Evet wp gibi sistemler gerekiyor html ile olmaz admin pnaeli gerekli onerim wp

Peki normal templateler windows serverda www içine atılarak direk çalışabiliyor. Wordpress kurulduktan sonra nasıl olacak?

Orijinalden alıntı: 10_ur24

sorunuzu tam anlamadım ama kurulumu direk siteye kruacakasınız yyani filezilla ile bağlanıpo kurcaksınız bu kadar basit yardıma ihtiyacınız olursa pm den ulaşbilrisniz

Şimdi Wordpress'i kurdum tema kurma yerine geldim. İndirdiğim temayı zipli şekilde yüklemeye çalıştım hata veriyor, aynı temanın wordpress uyumlusunu mu bulmak gerekiyor?

Orijinalden alıntı: Fornicras

Merhaba, elimde bir website template'i var paralı bir template tabi bu template'i alınca her şey default olarak geldi, düzenlenmesi gerekiyor yani. Notepad++ üzerinden index vb. dosyaları düzenleyerek istediğim yere istediğim şeyi koyabiliyorum ama bu çok uzun sürüyor ve websiteyi yayınladıktan sonra daha sonra düzeltme şansım olmuyor (eski html dosyasını editlemem gerekiyor yani). Bu durumda ne bileyim yeni girdi girileceği zaman falan ne yapılacak? Her şey direk webde ki panel üzerinden nasıl düzenlenecek bu konuda yardıma ihtiyacım var? Wordpress gibi bir altyapı mı kullanmak gerekiyor böyle bir şey yapmak için? Bilgi verirseniz sevinirim.

Öncelikle sorulması gereken soru şu, aldığınız template ne Amaçlı yapılmış, nasıl bir sisteme sahip? Wordpress teması olarak mı yoksa html template mi yahut ne bileyim opencart mı. Bunu kodlama bilmeden ya da bu tarz sistemleri bilmeden ayırt etmek biraz dikkat ister.
    Internetten parayla wordpress Tarzı bir Cms için yazılmamış bir template aldıysanız muhtemelen yönetim paneli yoktur. Ve bu demek oluyoki tüm güncellemeleri manuel yapmanız gerekicek. Yine de anlamak için önce template dosyalarına bir bakın. .php .asp .aspx gibi uzantılı dosyalar var mı ? Yoksa hepsi .html ya da .htm mi.

Dijitem Reklam Ajansı
    https://dijitem.com

Referanslarımıza mutlaka göz atın, profesyonel yazılım ve tasarım desteği için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
    Web sitemizden iletişim bilgilerimizi ve referanslarımızı, ayrıca tüm hizmetlerimizi görüntüleyebilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ebilgic

quote:

Orijinalden alıntı: Fornicras

Merhaba, elimde bir website template'i var paralı bir template tabi bu template'i alınca her şey default olarak geldi, düzenlenmesi gerekiyor yani. Notepad++ üzerinden index vb. dosyaları düzenleyerek istediğim yere istediğim şeyi koyabiliyorum ama bu çok uzun sürüyor ve websiteyi yayınladıktan sonra daha sonra düzeltme şansım olmuyor (eski html dosyasını editlemem gerekiyor yani). Bu durumda ne bileyim yeni girdi girileceği zaman falan ne yapılacak? Her şey direk webde ki panel üzerinden nasıl düzenlenecek bu konuda yardıma ihtiyacım var? Wordpress gibi bir altyapı mı kullanmak gerekiyor böyle bir şey yapmak için? Bilgi verirseniz sevinirim.

Öncelikle sorulması gereken soru şu, aldığınız template ne Amaçlı yapılmış, nasıl bir sisteme sahip? Wordpress teması olarak mı yoksa html template mi yahut ne bileyim opencart mı. Bunu kodlama bilmeden ya da bu tarz sistemleri bilmeden ayırt etmek biraz dikkat ister.
    Internetten parayla wordpress Tarzı bir Cms için yazılmamış bir template aldıysanız muhtemelen yönetim paneli yoktur. Ve bu demek oluyoki tüm güncellemeleri manuel yapmanız gerekicek. Yine de anlamak için önce template dosyalarına bir bakın. .php .asp .aspx gibi uzantılı dosyalar var mı ? Yoksa hepsi .html ya da .htm mi.

html olarak var hocam.

• O zaman istediğiniz tarzda yönetim panelinden değişiklik yapılabilecek bir şey olmadığı bence 99% lük bir ihtimal.

Dijitem Reklam Ajansı
    https://dijitem.com

Referanslarımıza mutlaka göz atın, profesyonel yazılım ve tasarım desteği için bizimle irtibata geçebilirsiniz.
    Web sitemizden iletişim bilgilerimizi ve referanslarımızı, ayrıca tüm hizmetlerimizi görüntüleyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.