Şimdi Ara

Webmaster Kaynak Sitesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eyw COk Faydalı Bir çalışma Olmuş Saolasın.
  • gerçekten hizmet olarak çok başarılı bir çalışma tasarım sade olmuş ama grafiği biraz daha iyi kullanmalısın. genel olarak başarılı tebrikler. hizmete devam..
  • grafiğe fazla ağırlık vermeyeceğim.Amaç sitenin hızlı açılması ve isteyenlerin aradığı içeriğe hızlı olarak ulaşması..

Eksik bölümleri bitiriyorum bu akşam banner template ekleyeceğim sanırım tam anlamıyla pazartesiye hazır olur site ( umarım yani :) )
  • Arkadaşlar siteyi bitirdim ek olarak sponsorluk kısmı koydum.

size göre hatalı olan ve çalışmayan linkleri belirtirseniz sevinirim...
  • Çok kullanışlı..

Elerine sağlık kardeş...
  • saol dostum..

Ek olarak istenen birşeyler varmı arkadaşlar...
  • up
  • dostum sitenin scroller sorununu hallet onun dışında guzel begendim tabi ilerletirsen daha da guzel olur.)

Çalışmalarında başarılar...
  • scrollldan kastın renklendirici ise firefox browserlerde çalışmıyor o özellik...
  • süper olmuş eline sağlık dostum...
  • saol dostum umarım sayenizde daha iyi olacak...
  • eline sağlık dostum
  • tbr
  • ellerine sağlık kardeş ne diyeyim?

şunları söyleyeyim:)

1. yazılar 1-2 font büyük olsa ve karakter rengin daha koyu (tam siyah) olsa bu güzelim siteyi saatlerce gözlerimiz yorulmadan okuruz

2. nachuge ne demek? nac-huge mu? öyleyse nac nacinin kısaltması mı?

3. mesela kendi sitemize seninkinden formmail vs. eklemek istiyoruz ama formun başındaki "nachuge.com formmail" yazısı ve diğer eklentilerdeki yazılar formun altında olsa daha iyi olmaz mıydı? ya da nachuge.com yazısı alt. text şeklinde cursor üzerindeyken gözükse sadece daha şık ve kullanışlı olmaz mıydı? yine "sitenize takvim" deki takvimin değişik şekilde olanları yok mu? mesela "01.03.2006 21:30" gibi olup üstbar vs gibi bir yere yerleştirilse...

neyse devamı siteye biraz daha baktıktan sonra:)

@tyunus

draemweaver'da tr karakter sorununu senin dediğin gibi edit/preferences'tan fonts/fonts settings/other'ı seçip yapıyorum ama dw açıp kapadıktan sonra tr yazdığım şeyler başka karakterlere dönüşüyor bunun içinde her dw açıp kapadıktan sonra sağ tık/page properties'den document encoding/other deyip reload'a basıyorum ancak sayfayı ya da dw'ı açıp kapadığımda ya da sayfaya yeni tablo vb. bir şey ekleyip yazıyı o tablonun içine copy-paste yaptığımda yeniden tr karakterler bozuluyor. bende her defasında sağ tık/page prop.'dan d. encoding/other/reload diyorum bunu kalıcı biçimde tr'ye çeviremez miyiz ya da başka ayarı var mı? bir de code wiev kısmında

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=">

var bunu

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-9">

yapmam söylendi ama bu da dw'ı açıp kapadığımda kayboluyor.

ayrıca mesela bir sayfaya anasayfadan doğrudan değilde başka bir sayfadan ulaşılmasını istioruz (anasayfa/şarkıcılar/nalanaltınörs gibi) yani sayfa derinliği yaratırken dw'da sağ taraftaki site map'de bunların tek bir daldan ayrılmış olması ya da kendi dallarında bulunması neyi fark ettirir? önemli midir? nasıl yaparız? (inşallah anlamışsındır pek anlatamadım gibi ama neyse:))..

şimdiden tşk...

• formmail olayını bir daha gözden geçireceğim.

nachuge hindistan 'da bir ada (ne alaka dimi)

o dediğin tarih ve saat script bölümüne eklenmiş durumdadır alıp kullanabilirsin..
  • walla nachuge ile alakayı sen kurmuşsun:) bazen bööle adlarla yakınlık hissediyor insan mesela bende "hakuna matata" ile yakınlık kuruyorum. hangi dil bilmiyorum ama lion king 1.5'de vardı takma kafana demekmiş. kafama o kadar çok şey takılıyor ki hakunamatata.com diye bir sitede ben açabilirim:) (biraz daha dreamweaver öğreneyim önce:))

bu arada dediğim canlı tarih ve saat scripti için tşk.ler

bu arada

<!--- Nachuge.Com Webmaster Kaynak Sitesi -www.nachuge.com ---><td width="1" height="5"> <td width="768" height="5"><font size="2"
    face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif"> <SPAN id="tick2">
    </SPAN><script>
    <!--
    function show2(){
    if (!document.all&&!document.getElementById)
    return
    thelement=document.getElementById? document.getElementById("tick2"): document.all.tick2
    var Digital=new Date()
    var hours=Digital.getHours()
    var minutes=Digital.getMinutes()
    var seconds=Digital.getSeconds()
    var dn=""
    if (hours<24)
    dn=""
    if (hours>24)
    hours=hours-24
    if (hours==0)
    hours=24
    if (minutes<=9)
    minutes="0"+minutes
    if (seconds<=9)
    seconds="0"+seconds
    var ctime=hours+":"+minutes+":"+seconds+" "+dn
    thelement.innerHTML="<b;'>"+ctime+"</b>"
    setTimeout("show2()",1000)
    }
    window.onload=show2
    //-->
    </script></font><font
    color="#FFFFFF" face="Tahoma">....</font><font
    color="#FF0000" size="3" face="Tahoma"><script
    language="JavaScript">
    <!--
    function TimeSelect(a,b,c,d)
    {
    now = new Date()
    hr = now.getHours();

if ((hr >= 0) && (hr <= 5))
    {
    return a;
    }
    if ((hr >= 5 ) && (hr <= 12))
    {
    return b;
    }
    if ((hr >= 12) && (hr <= 17))
    {
    return c;
    }
    if ((hr >= 17) && (hr <= 24))
    {
    return d;
    }

}
    //-->
    </script> </font><font
    color="#FF0000" size="2" face="Tahoma"><script
    language="JavaScript">

<!--
    now = new Date();
    var weekdaysnames = new Array("Pazar", "Pazartesi", "Salı", "Çarşamba","Perşembe", "Cuma", "Cumartesi");
    var monthnames = new Array("Ocak", "Şubat", "Mart", "Nisan", "Mayıs", "Haziran", "Temmuz", "Ağustos", "Eylül", "Ekim", "Kasım", "Aralık");
    var y = (now.getYear() % 100) + 2000;
    document.write(now.getDate() + ' ' + monthnames[now.getMonth()] + ' ' + y +' ' + weekdaysnames[now.getDay()]);
    //-->
    </script></font><font
    color="#000080" size="2" face="Tahoma">, </font><font
    color="#0000FF" size="2" face="Tahoma"><script
    language="JavaScript">

<!--
    document.write(TimeSelect(' İyi Geceler', ' Günaydın',' Gününüzün En İyi Geçmesi Dilegiyle',' İyi Akşamlar'))
    //-->
    </script></font><font
    color="#000080" size="3" face="Tahoma">,</font><font
    color="#400040" size="2" face="Tahoma">SİTEMİZE
    HOŞGELDİNİZ... </font></td><!--- Nachuge.Com Webmaster Kaynak Sitesi -www.nachuge.com --->

şeklinde kodlara mı copy-paste yapcaz? ya da başta ve sondakiwww.nachuge.com --->'leri silsek olur mu? siteyede gözükür mü?

• o kodlar tanıtıcı olarak koyulmuş silseniz birşey olmaz ama siz yinede silmeyin
  • neyse silmeyiz

bi de sitedeki fontları biraz büyüt bence çok göz yoruyor hiç kimse eskisi kadar genç değil ne de olsa

fazla msj yazmayayım diye buraya ekliyorum:

sitede verdiğin bedava hostingciler bedava deil ya da bu alan adı tutulmuştur diyor (999mb olanlara baktım)
    haberin olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustaphaturk -- 1 Mart 2006; 23:42:19 >
  • hostbul.net ten aldım onları ne kadar doğrudur bilmiyorum...
  • sayfayı asagiya dogru cekince bosluk buyuyup gidiyor? bu hata gib igeldi bence.. bi bak istersen.. birde DW da yapılan sitelerde türkçe karakterleri göstermesi için nasıl bi metatag akliyoruz? yardımcı olursanız sevinirimm.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.