Şimdi Ara

webmaster arıyorum. ücretli olarak site yaptırılacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • düşündüğüm planladığım projeyi hayata geçirmeme yardımcı olabilecek, her zaman ulaşabileceğim, iletişimde kalabileceğim, ortadan kaybolmayacak, bana destek çıkabilecek birisini arıyorum. siteyi 2013 de açmayı planlıyorum ve o vakte kadar siteyi hazırlamayı, alt yapıyı hazır tutmayı düşünüyorum. konuyu erkenden açıyorum çünkü düşüncelerimi paylaşmak ve fikir almak istiyorum. eğer anlaşıldığı taktirde site yaptırılacak. düşündüğüm şey basit ama profesyonel bir çalışma istiyorum. şu an domain var, host yok. aslında buradan bir arkadaştan host'ta almıştım siteyi de yaptırmıştım ama dediğim gibi sürekli iletişimde kalabileceğim, ortadan kaybolmyacak birini arıyorum. hatta firma mirma varsa söyleyin şunla çalış diyin onlarla çalışayım. teşekkürler

• Merhabalar,
    Web programlama ve masaustu yazilimlari uzerine faaliyet gosteren bir firmam var. Konu ile ilgili yardimci olabiliriz. Hosting konusunda cesitli projelere gore onerilerde bulunabiliyoruz. Pm olarak mail adresimi gonderiyorum. Proje detaylarini gonderirseniz neler yapabilcegimizi degayli olarak gorusuruz.
    İyi gunler dilerim.
    Güven Altun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.