Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Webmaster aranıyor Satın Al 26 Nisan 2025 01:54 1 1 Webmaster aranıyor SEO Odaklı, Çok Dilli Tercüme Hizmeti Web Sitesi ArıyorumMerhaba,“Sağlam Tercüme” markası için 6 dilde (Türkçe, İngilizce, İtalyanca, İspanyolca, Fransızca, Portekizce, Almanca) profesyonel tercüme hizmeti sunuyorum. Amacım, her dilde Google’da “İtalyanca tercüman”, “İspanyolca tercüman” gibi anahtar kelimelerle arama yapıldığında sitemin üst sıralarda çıkması ve gerçekten müşteri getiren bir siteye sahip olmak.Beklentilerim:Her dil için ayrı SEO uyumlu landing page (ör: /italyanca-tercuman, /ispanyolca-tercuman, vs.)Anahtar kelime analizi, başlık/meta ve içerik optimizasyonuMobil öncelikli, modern ve güven veren tasarım (siyah-kırmızı tema tercihimdir)Google Search Console & Analytics entegrasyonuTeknik ve içerik olarak tam optimize, “iş getiren” bir yapıHazır tema kurulumu ve demo içerik ile sınırlı bir iş değil; profesyonel ve özgün bir çalışma istiyorum.Daha önce bu alanda yaptığınız örnek iş/portföy ve referanslarınızı da görmek isterim.Yalnızca gerçek anlamda SEO ve çoklu dil konusunda uzman, referans gösterebilecek kişilerden teklif bekliyorum.Teşekkürler!Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Webmaster aranıyor