şu ana kadar biçok alışveriş yaptım weblebiden ve henüz tek bir problemle bile karşılaşmadım...
çok saol
Yapılmasına yapılırda eğer ki ürün stokta yoksa ve tedarik edilmeyecekse paranı geç alırsın...Weblebi ile ilgili bu konuda çok şikayet var(%90 nı bununla ilgili)...Telefonla ürünün stok durumunu bence kontrol ettir...
Bende 1 alışveriş yaptım ürün hakkında soru sorup yanlış bilgilendirildim. Başkaları o hataya düşmesin diye yorumda ürün hakkında doğru bilgiyi verdim yorumda yayınlanmadı Tavsiye etmem.
Genel anlamda güvenilir ve çok tercih edilen tanınmış bir site. Ben de alışveriş yaptım ve sorun yaşamadım. Ama yaşanmayacak diye birşey yok. En köklü ve tanınmış alışveriş sitesi hepsiburada ama onda da birçok sorunla karşılaşılıyor. Biraz şans meselesi, ancak internetten alışveriş deyince akla gelen ilk üç siteden biri güvenebilirsiniz
Ben kendim kulladım hiç bir sorunla karşılaşmadım.Tavsiye ederim. Türkiyenin en büyük sanal mağazalarından birisi.
Yaptığım alışverişlerde herhangi bir sorun yaşamadım.
yeterkiiste.com u tavsiye ederim İş bankası kuruluşu sipariş ettiğiniz ürün kargo ya verilme durumuna gelmeden paranız kredi kartınızdan çekilmiyor güvenilir site tavsiye ederim alışveriş yaptım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme