Şimdi Ara

webcam yükleme ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • teamviewer dan finlandiyada dayımın bilgisayara yükliycem ama driver ı indirdim kurdum aygıt yöneticisinden en son kuramadım çünkü cd si yok kameranın.

http://www.nodevice.com/driver/QuickCam_for_Notebooks_Deluxe/get65042.html

kamera bu nasıl yapabilirim. cd siz olarak ?

• yok mu o cd i bulabilcek ya da yardım edebilcek
  • Sorunu tam olarak anlayamadım aslında, driverı dayının bilgisayarına verdiğin linkten indir ve kur. Cd'ye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Sorunu tam olarak anlayamadım aslında, driverı dayının bilgisayarına verdiğin linkten indir ve kur. Cd'ye gerek yok

kurdum ama aygıt yöneticisinde hala kamerada soru işareti var ordan yüklemek istiyorum cd istiyor yada cd siz yükleme var ama onda da yüklenmiyor. driverıda kurdum olmuadı anlamadım. ben kendi bilgisayarımada kurarken ilk cd'den driver yüklüyordum sonra aygıt yöneticisinden soru işaretini cd de yükelemeyi seçip yapıyordum orda
  • Normalde problem olmaması gerekir ama link' deki siteden işletim sisteminize göre sürücüyü indirip bilgisayara kurun, bilgisayarı yeniden başatın, aygıt yöneticisinde eğer hâlâ soru işareti varsa sağ tıklayıp özelliklerden sürücü güncellemeyi seçin, otomatik olarak sistemde arasın, deneyip sonucu bildirirseniz sevinirm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Normalde problem olmaması gerekir ama link' deki siteden işletim sisteminize göre sürücüyü indirip bilgisayara kurun, bilgisayarı yeniden başatın, aygıt yöneticisinde eğer hâlâ soru işareti varsa sağ tıklayıp özelliklerden sürücü güncellemeyi seçin, otomatik olarak sistemde arasın, deneyip sonucu bildirirseniz sevinirm.

verdiğin linkte neyi indirceğimi anlayamadım

• Sayfayı aç Download'a tıkla oradan işletim sistemini seç sonra dosyayı indir (teamviewer ile dayının bilgisayrınada ) sonra sürücüyü yükle yeniden başlat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ram Kullanımı İle İlgili Tweak
    12 yıl önce açıldı
    Upload Hızı ile İlgili Sorun
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam buldum. ama onun aynısını indirip kurdum olmamıstı. sürücü güncellemeyi deniycem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.