Şimdi Ara

Web tasarımından anlayan (iş arayanlar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTML bilgisi olan hazır forum ve portallerle arası iyi olan scriptlerde değişiklik yapabilecek, İstanbul anadolu yakası, ümraniyedeki ofisimize yardımcı eleman arıyoruz.

İletişim için hates [at] 4net.com.tr adresini ekleyebilir veya PM den ulaşabilirsiniz...

Teşekkürler...

• Arkadaşlar özel mesajdan Free olarak proje amaçlı çalışma isteğinde bulunan arkadaşlar var, o şekilde çalıştık yalnız verimli olmuyor ofiste berabr çalışmak istiyoruz...

Adres aşağıdadır görüşmek isteyenler pazar hariç diğer günler sabah 8 aksam 7 ofisteyiz.

Alemdağ Caddesi
    Ali Özdemir İş Merkezi Kat : 5 Daire : 26
    Ümraniye

Yapıkıredi bankası yanı...
  • @trhates ofis açtığınızı bilmiyordum hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi bir eleman bulursunuz
  • pek iş arayan yok galiba

yakin yer olsa iyi olurdu ama uzak şişliye
  • bağcılarada çok uzak
  • keşke ankarada olsaydi :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

@trhates ofis açtığınızı bilmiyordum hayırlı olsun umarım istediğiniz gibi bir eleman bulursunuz

teşekkürler,

Ekim 2006 da açtık ofisi düşe kalka buradayız işte...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Web Site Tasarımı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oturduğum yere çok yakınsınız.. bende Üsküdar/Küçük Çamlıca dayım ama henüz bunların altından kalkabileceğimi sanmıyorum
  • kardeş beni ekle msn konuşabiliriz eğer olursa gelebilirim belki cendel_sert@hotmail.com
  • yokmu?
  • iş arayan var da kocaelide ikamet ediyor(um) :)
  • yav hates kardeş ya sen beni eklemedin ekleseydin konuşurduk
  • bende lgileniyorum. pm atdım...
    inşallah istediğiniz özellikteki çalışma arkadaşınızı bulursunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cendel_sert

yav hates kardeş ya sen beni eklemedin ekleseydin konuşurduk

dostum ekledim ya... msn de yoksun...
  • İstabul ters oluo birass yaffİzmir olsaydı daha iyi olurdu... Her zaman gelişmeye açığım
  • Aranıyor...
  • ben çok isterdim:D ama daha bu kurslara yeni başlıcam ve karar veremiorum.bilgisayar okudum ama web tsarım autocad faln karar veremedim.yada grafikerlk.hangisinin altından kalkabilrm acep
  • merhaba arkadaşlar biz elektronik ticaret yapan bir firmayız gitigidiyor hemalehmsat gibi sitelerde ürün satakdayız kendi web sitemizi yamak istedik ama becermedik evinden oturarak web sitemizi tsarlayacak bir arkaşa ihtiyacımız var yaklaşık 1000 tane ürün olcakwww.weblebi.com diye bir site var o tarzda bir şey istiyoruz bizim sitemizwww.scstiaret.com yapadık elimize yüzümüze bulaştırdık eger bu işi yapmak isyeyen arkadaşlar varsa kaça yaparlar bizimle itibata geçiniz evinizden oturarak bu işi yapabilirsiniz biz dier bütün üçretleri karşılayacagız sadece ihiyacımız olan şey web sitesini tasarlayacak bir arkdaş sitemize bir bakın ben bu işi yaparın derseniz kaça yaprsınız bize mail atın copmurat@gmail.com adresinden bize ulaşablirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: murat_cop

merhaba arkadaşlar biz elektronik ticaret yapan bir firmayız gitigidiyor hemalehmsat gibi sitelerde ürün satakdayız kendi web sitemizi yamak istedik ama becermedik evinden oturarak web sitemizi tsarlayacak bir arkaşa ihtiyacımız var yaklaşık 1000 tane ürün olcakwww.weblebi.com diye bir site var o tarzda bir şey istiyoruz bizim sitemizwww.scstiaret.com yapadık elimize yüzümüze bulaştırdık eger bu işi yapmak isyeyen arkadaşlar varsa kaça yaparlar bizimle itibata geçiniz evinizden oturarak bu işi yapabilirsiniz biz dier bütün üçretleri karşılayacagız sadece ihiyacımız olan şey web sitesini tasarlayacak bir arkdaş sitemize bir bakın ben bu işi yaparın derseniz kaça yaprsınız bize mail atın copmurat@gmail.com adresinden bize ulaşablirsiniz

O çok masraflı bir proje olur yani emeği çok olur.Hazır bir template kullanmanızı tavsiye ederim yapamıcağınız birşey yok...Kimsenin böyle bir isteyi bedavayayapcağını sanmıyorum..Haa siz ücreti neyse veririz diyosanız o başka...

• quote:

Orjinalden alıntı: murat_cop

merhaba arkadaşlar biz elektronik ticaret yapan bir firmayız gitigidiyor hemalehmsat gibi sitelerde ürün satakdayız kendi web sitemizi yamak istedik ama becermedik evinden oturarak web sitemizi tsarlayacak bir arkaşa ihtiyacımız var yaklaşık 1000 tane ürün olcakwww.weblebi.com diye bir site var o tarzda bir şey istiyoruz bizim sitemizwww.scstiaret.com yapadık elimize yüzümüze bulaştırdık eger bu işi yapmak isyeyen arkadaşlar varsa kaça yaparlar bizimle itibata geçiniz evinizden oturarak bu işi yapabilirsiniz biz dier bütün üçretleri karşılayacagız sadece ihiyacımız olan şey web sitesini tasarlayacak bir arkdaş sitemize bir bakın ben bu işi yaparın derseniz kaça yaprsınız bize mail atın copmurat@gmail.com adresinden bize ulaşablirsiniz

iyi gunler, size mail attım konuyla ilgili..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.