Şimdi Ara

Web tasarımı yapabilecek arkadaşlar ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İŞYERİMİZ İÇİN WEB SAYFASI YAPTIRMAK İSTİYORUM MALZEME SATIŞ SİTESİ GİBİ OLUCAK AMA SATIŞ OLMAYACAK SADECE RESİMLERİ VE BİLGİLERİ OLACAK İLETİŞİM BİLGİLERİNDEN ULAŞIM SAGLANACAK . UYGUN FİYATA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR VARSA GÖRÜŞMEK İSTİYORUM..(ÇOK PROFESYINEL ARKADAŞLARDAN İSTEMİYORUM COK PARA VERMEK İSTEMİYORUM UYGUN ÖGRENCİ VE İLGİSİ OLABİLECEK ARKADASLAR VARSA ANKARADAN TERCİH EDERİM EN AZINDAN GÖRÜŞEBİLİRİM YANİ UYGUN OLURSA HERYER OLABİLİR..
    HEM KALİTELİ OLSUN İSTİYORUM HEM UCUZ İSTİYORUM SAYGILAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milesy -- 16 Mart 2014; 12:53:37 >

İşyerimiz ankaradadır.

neyse konumuza gelelim, bu işten biraz anlıyorsanız ve dışarıya para vermek istemiyorsanız, oturun opencart ı kurulumu ve geliştirmesini biraz araştırın derim.

aksi takdirde güzel ve bana özgün olsun istiyorsanız biraz maliyetli olacaktır.
    çünkü, emek maliyetsiz olmaz.
  • @ismailix katılmamak elde değil.

@milesy maliyetini vericeğiz diyorsun madem sen önce kendi bütçeni belirt ne kadar maliyet o kadar iş demekten başka bişey denmez sanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lensimaii -- 16 Mart 2014; 23:07:03 >
    Fırtına Ne Kadar Sert Eserse Essin Kayadan Alıp Götüreceği Sadece Tozudur !
  • 300 e yaparım :) basit bir şey zaten :) edirneden öğrenciyim lise 3. sınıftayım :D
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Web Tasarım ihtiyaçlarınız için doğru yerdesiniz...http://istanbulweb-tasarim.com/
    interaktif web tasarım, e-ticaret, yazılım, seo, hosting, dijital medya, tanıtım ve pazarlama herşey tek çatı altında...
    2.000’den fazla kurumsal firma bizi tercih etti… Siz ne duruyorsunuz, gelin sizi de referanslarımızın arasına alalım...

Bilişim sektöründe 2000 yılından bugüne 2.000’den fazla kurumsal firmaya hizmet veren çözüm ortağı ile birlikte Manolya Film, her geçen yıl uzman kadrosunu genişleterek profesyonel çalışmalarına devam etmektedir. Müşterilerine en iyi hizmeti sunmak, memnuniyet garantili iş yapma anlayışı ile kurulduğu günden bugüne, Manolya Film ve çözüm ortağı ile çalışmayı seçmiş hiçbir müşterisini kaybetmemiştir. Müşterilerimiz ile aramızdaki bu yıkılmaz bağlılığın temelinde, firmamızın iş disiplini ve güvene dayalı iş birlikleri yapması yatmakta

Merkezimiz Ankara'da dır. Bana info@manolyafilm.com veya 0553 569 54 34 nolu telefondan ulaşabilirsin...

•  Web tasarımı yapabilecek arkadaşlar ?

Kaliteli bir websiteniz olmasını istiyorsanız eğer bana da bir mail atın .

Siz isteklerinizi söyleyin gerisini bana bırakın hem uygun fiyata hemde 1 hafta da google da sitenizin ismiyle birinci sırada veya ilk sayfada olmak sizin elinizde :)

Hemde çok uygun fiyata .

Hamdi Dönmez
    hamdidnmez@gmail.com

Web tasarımı yapabilecek arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamdidnmez -- 3 Nisan 2014; 1:03:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.