Şimdi Ara

Web Tasarım, Web Yazılım, Reklamcılık ve Tanıtım Hizmetleri - Invia Bilişim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Invia Bilişim, "Design for Esthetic" yani Estetik için Dizayn sloganıyla görsel ve yazılımsal çözümler sağlamak amacıyla işe koyulan, büyük hedefleri olan genç bir bilişim firmasıdır.
    Günümüz şartlarında internetin insan hayatında ne kadar büyük önem arz ettiği ve ne kadar popüler olduğu konusuna değinmemize gerek dahi yok. Hal böyle iken internet reklamcılığı inanılmaz derecede büyük öneme sahip oluyor. Şahıslar ve Kurumlar bu sayede çok düşük maliyetlerle reklamlar yapıp büyük kazançlar sağlayabiliyorlar. Modern çağın hızlı ve kalıcı ticaret sağlayıcısı olan internet ağında kurumsal bir kimlik kazanmak için firmalar hatta bireyler çevrimiçi ve hızlı bir şekilde adeta bir “Tanınma” yarışındalar. Bu sebeple siz değerli müşterilerimize bu alanlarda yardımcı olabilmek için estetik, kullanışlı, profesyonel ve benzersiz web tasarım, web yazılım ve programlama, grafik tasarım, fotoğrafçılık, reklamcılık ve tanıtım hizmetleri sağlamaktayız.
    Sanal ortamda kurumsal ve tanınan bir firma olmak, düşük maliyetlerle büyük işler yapmak istiyorsanız ;
    Invia Bilişim |www.inviabilisim.com

Başlıca Hizmetlerimiz;

• Web Tasarım
    • Blog Tasarımları (Wordpress vb.)
    • Forum & Portal Tasarımları
    • Kartvizit, Logo Tasarımları
    • E-ticaret Yazılımları
    • Çağrı Merkezi Yazılımları (Online Maske, Online CRM)
    • Web Tabanlı Yazılımlar
    • SEO (Arama Motoru Optimizasyonu)
    • Katalog, dergi, broşür vb. Tasarımları
    • Afiş Tasarımları

Invia Bilişim’de Uygun fiyat garantisi vardır.

İletişim;
    www.inviabilisim.com
    info@inviabilisim.com

• Web tasarım ve kodlama için arkadaşlarla iletişime geçip iş verdim. Oluşan ilk düşüncelerimi iletmek istiyorum.
    Genç ekip olduklarını yazmışlar ama son derece olgun tavırlar sergiliyorlar.
    İstediğim şeyin karmaşık bir yapısı olmasına rağmen Çok kısa sürede algıladılar ve 2 mesaj sonra demo çalışmaya başladılar.
    Fiyat konusunda son derece makul olduklarını düşünüyorum.Birçokları gibi önceden yarısını ver bakalım demediler.
    Düşüncelerimi iş yaptırmak isteyen kişilere referans olabilmesi için yazıyorum.
    İlerleyen zamanda çalışmalarla ilgili düşüncelerimi de aktarıcam.
  • İlginiz ve övgünüz için teşekkürlerimizi sunarız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.