Şimdi Ara

web tasarim veb sitesi hazirlama !!!(help me)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben webtasarim isine ciddi anlamda merak saldim yani en son care biyerden ucretli egitim almak olucak...
    iyi derecede photoshop ve freehand kullniyorum su an bi reklam ajansinda calisiyorum...
    arastiriyorum ama her yende farkli bi takim seyler yaziyoru, sizden ricam ogrenmem gereken konulari neler oldugunu bana soyleyebilirmisinz.
    ya da egitici olabilecek siteler tavsiye edermisinz ?
    simdiden cok tesekkurler

mainacellman
  • Valla ben de merak saldım ve kendi çapımda bir şeyler yapıyorum. Ücretsiz alanlarda ve bulduğum web sayfası imalatı programları ile,hazır scriptler ile uğraşıp bir şeyler öğrendim. Tabi dahası için kurs iyi olabilir. Bence merak ile kurstan çok daha fazlasını internet sayesinde öğrenebilirsin.
  • arkadaşım bence bu konuyula ilgili dersleri internette rahatlıkla bulabiirsin.
    1) frontpage yada dreamweaver ı öğrenmek lazım.bir de elbette macromedia mx.

dersler konusunda sana şöyle yardımcı olabilirm: www. alet cantasi .com bu adreste bulabilrsin birçoğunu.

buarada reklam ajansı tecrüben hakkında görüşmemiz mümkünse seni msn e bekliyorum.
  • Dostum seni iyi anlıyorum başlardan her şey çok karışık gelir çünkü her şey bi yerde toplu olarak bu işi anlatan bir site bulmak gercekten zor. istersen burdan başla sana tavsiyem kolay anlaşılır bence buna bir göz at tam sana göre bir site

webmasterlar için kaynak sitesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkan026 -- 6 Ekim 2006; 15:37:39 >
    Daha Fazla Göster
  • cok tesekkur ederim
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.