Şimdi Ara

WEB TASARIM UZMANLARI Bİ BAKABİLİRMİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BANA EN KISA YOLDAN WEB TASARIM YANİ NASIL SİTE ALCAM NASIL YAPICAM VE HANGİ PROGRAMI TAVSİYE EDERSİNİZ WEB TASARIM HAZIRLAMAK İİÇİN LÜTFEN BANA Bİ YARDIM..??

KENDİ WEB SİTEMİ KURMAM LAZIM :(

YARDIMLARINIZ İİÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..

• 1. html öğren genel kodları vb. :(tamamen html öğrenipde açıp not defterini html iel site yapmaya kalkma bu enayilik olur )

2. dreawamwear öğren iyi derecede öğren.

3. photoshop öğren site tasarımlarını resimlerini vb. düzenlemek yapmak için...

4. bunların hepsini iyi derecede öğrendikten sonra asp veya php öğren (php tavisyemdir.)

5. bunlarıda öğrendikten sonra ileri düzey programlamayı öğren.

6.Bunların hepsi için internette fazlası iel döküman var bulamadığın yapmadığın şeyleri burda yaz.

6. Sende bir webmaster oldun. (Hayırlı Olsun) Türkiye için yararlı siteler yapın ve Türk gençliğine faydası dokunacak siteler ve projeler üretin...
  • İlk önce ne sitesi ne içerikli bir site kuracağını düşün ve planını yap daha sonra Microsoft Frontpage 2003 programını bul bilgisayarına ur ve çalıştır bir sayfa hazırla kendine gerek resimler gerekte yazıları hazırladıktan sonra bedava hosting aç ve içine hazırladığın 1 .html dosyayı ve diğer resimleri sunucuya gönder bu işlemleri yaptıktan sonra yavaş yavaş kendini geliştirebilirsin.
  • Macromedia Dreamweaver 8
    Namo Web Editor

senin işini görür..Başlangıç için html kasarsın.Sonra asp php mysql vs..dinamiğe gecersın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.