Şimdi Ara

web tasarım için başlangıç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • web tasarım konusuna 1 yıldan fazla bir süredir merak duyurorum.kurs almak için bilgisayar kurslarına başvurdum ..hatta halk eğitime bile gittim... sonuç alamadım....bu konuda önerebileceğiniz programlar war mı?yada hangi programı netten önce indirip üzerinde nasıl çalışmalıyım?

şimdiden tşk ler.....

• Adobe Photoshop CS5 Ben 3 yıldır onu kendi başıma kurcalıyorum ve şimdi çok iyi kullanıyorum.
  • şimdi nette html tagları ile uğraşmak bana bir tecrübe kazandırır mı ve ne kadar zamanımı alır....kaç tane tag varki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlıyız

Adobe Photoshop CS5 Ben 3 yıldır onu kendi başıma kurcalıyorum ve şimdi çok iyi kullanıyorum.

CS5 bu yıl çıktı.

Her yılda CSx olarak çıkmaya devam ediyor.

Ama demek istediğini anladım.

• kardeş html yi öğren ben öğreneli bir ay oldu senin gibi başladım bende html kodları ile not defterinde çalış
    htmldersleri.org tan süper html öğrenirsin kemal ünsalın sayfasınada bak derim bide bende video lu anlatım var elimde istersen bana mesaj at
  • quote:

Orijinalden alıntı: vostro 1015

kardeş html yi öğren ben öğreneli bir ay oldu senin gibi başladım bende html kodları ile not defterinde çalış
    htmldersleri.org tan süper html öğrenirsin kemal ünsalın sayfasınada bak derim bide bende video lu anlatım var elimde istersen bana mesaj at

Öğrenmenin en hızlı yolu üsdatları takip edeceksin.
  • bu site yeni açıldı buradan biraz kaynak öğrenebilirsin dersler artacak çalışıyoruz en iyi şekilde sizleri bilgilendirmek için
    link:www.bilgicubugu.tr.gg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hanım keleşi getir -- 27 Ağustos 2010; 14:59:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.