Şimdi Ara

Web tarayıcılarında genel sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Web tarayıcılarında genel olarak sorun yaşıyorum bazı sayfaları açmıyor mesela okulumun sayfasına giremiyorum sonra bir internet sitesinde görüntülemek istediğim flashı açmıyor acaba dedim zanmate veya torrent dosyalarından giren virüsmü engelliyor çünkü 50mpbs netim var sanki 5 mbps gibi 720p videoda takılıyor youtube'ta.
    Donanım haberde bile flashta kasıyor sayfa kitleniyor bazende pc kendini kitliyor siyah ekran oluyor düzelmeyince reset atıyorum.

Hangi antivürsü felan indirsem yararlı olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardstyler -- 27 Ekim 2015; 12:31:48 >

• Hardstyler H kullanıcısına yanıt
    Başka bir cihaz ile aynı internete bağlanınca o cihazda da saydığınız sorunlar meydana geliyor mu?

Eğer diğer cihazlarda sorunsuz internet kullanabiliyorsanız, sorun sizin bilgisayarınızı da ise. Bilgisayarınıza otomatik olarak ip adresi atanmış olabilir ve bunu değiştiremeyebilirsiniz.

Kontrol etmek için ağ ve paylaşım merkezini açıp "bağdaştırıcı ayarlarını değiştirin" basıp internete bağlanmak için kullandığınız kablosuz veya kablolu aygıta sağ tıklayıp özelliklere basın. Gelen ekranda internet protokolü sürüm 4'ü seçip özelliklere basın burası eğer elle özel ip girmediysen kapalı olup hiçbir numara bulunmaması lazım. Eğer var ise hepsini otomatik al olarak işaretleyip kapatın. Tekrar interneti deneyin.
  • adwcleaner ile basit ön temizlik yap..
  • kuvvetle muhtemel virüslenmişsin. Önce güncel antivirüsle tara ama daha sağlamı combofixle windowsu bi gözden geçir bence.
  • Windows 10 sürümüyle çalışmıyor combofix
  • Adwcleaner ile tarayıcıları tarat. Olmazsa avira, kaspersky, bitdefender tarzı kalite bir antivirüsle tarat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.