Şimdi Ara

web tabanlı oyun ve forum sitesi yapabilecek arkadaslar benimle irtibatta gecsinler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir web tabanlı oyun ve forum sitesi yaptırmak istiyorum kullanım paneli türkçe ve kullanımı kolay birsey olursa seninirim

ben ömür can tekirdağdan 45 yasındayım ve web tabanlı iyi bir oyun yaptırmak istiyorum sizlere geleceği parlak pakemon karakterleri **** tazı yada sizin önere bileceğiniz bir oyun domain host oyun ve oyun forum size ağit sadece bana panale girip isletmek kalacak ne kadara cıkar fiyattı

ve bunu tr olarak almak istiyorum bir sirkete gerekmi duymam gerekiyor

lisansı benim olacak yapacağınız oyunun

nasıl bir oyun önerirsiniz ne fiyata cıkar bana lütfen sevgili dosltlarım beni haberdarsız bırakmazsanız cok mutlu olacağım tekeskürler kolay gelsin iyi calısmalar hoscakalın

• bunun için bir oyun geliştirme firmasına başvurun, özel oyun yaptırmak başka, oyunlarla ilgili bir site kurmak başka bir olay. fiyat istediğiniz oyuna göre 5 bin ile xxx.xxx kadar uzanabilir...
  • Benn yapabilirim elimde hazır olarak var
    örnek:
    twoff.tk
    iletişim:
    gizli-ekip@hotmail.com
  • Arkadasin dedigi gibi icerik icin oyun yapanlara gitmelisiniz.Domain hosting hizmetini hepavitabilisim.com dan saglayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.