Şimdi Ara

Web Sitesi Yaptılacak (İSTANBUL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İstanbul Anadolu yakasında olan firmamıza web sitesi yaptırılacaktır.

İstenenler :

-Tasarım özgün olacak gibi bir şeyi söylemeye bile gerek yok aslında ama yazalım.

-Yönetim Paneli (yaptığımız ürünler hep yenilenen ürünler, gerek trend'e göre gerek başka nedenlere göre istenildiğinde ürün eklenip çıkarılması,fiyat değiştirilmesi gibi bir panel)

Bunu isterken direk e-ticaret yada satış sayfası gibi düşünülmesin sitemiz daha çok web katalog tarzında kullanılıyor.

-Seo yapılandırması

-Sosyal ağ bağlantısı verilecek sayfada.

-Yapan kişinin bir firma olması tercihimizdir ve İstanbulda ikamet etmesi.Biz biraz uzun soluklu düşünmekteyiz bu işi.Eğer işinin başında olan ve telefon açtığımda ulaşabileceğim bir freelancer tasarımcı var ise görüşebiliriz.

-Web sitemizin açıkcası iddialı bir tasarıma sahip olmasını istiyoruz bu konuda kendine güvenenleri bekliyoruz :)

Yapılacak İşin İşçiliği İse :

Bir Anasayfa,Hakkımızda,İletişim vs vs(belki 1-2 sayfa daha)
    Ayrıyetten ürünler sayfası olarak ise 10-12 sayfalık bir çalışma olacak.

İlgilenenlerin , referanslarını ve aşağı yukarı verecekleri teklifi bekliyorum.

Mail: mttuncer@gmail.com veya PM atabilirsiniz.

*Çalışma şeklimiz öncesinde bir demo ile olacaktır.
    **Tanıyanlar için ve ufak bir parantez içinde bilgi olması için bende az çok tasarım biliyorum,hatta bazı tasarımcıyım diyenlere göre daha iyi yapıyorum ama kendi yoğunluğumdan uğraşacak vaktimin olmamasından dolayı yapamıyorum.

• tasarımcısıyım diyorsun ama iş, işvermeye gelince tasarımcının emeğiyle oynayamaya çalışıyorsun

demo çalışma da neyin nesi
    zaten bu işi yapmaya aday kişiler, referanslarını göstererek başlar.
    demo istiyorsun demo karşılığında yapan kişinin emeğini verecekmisin

fiyat veriyorum seolu kategorize sistem olmayan bu websitesinin maliyeti için 750 tl

tasarım onaylandıktan sonra 7 günde de işi teslim ederim.
    saygılar sevgiler
  • Yönetim paneli istemişsiniz, sitenizin WordPress ile yapılması bu ihtiyacınızı karşılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailix

tasarımcısıyım diyorsun ama iş, işvermeye gelince tasarımcının emeğiyle oynayamaya çalışıyorsun

demo çalışma da neyin nesi
    zaten bu işi yapmaya aday kişiler, referanslarını göstererek başlar.
    demo istiyorsun demo karşılığında yapan kişinin emeğini verecekmisin

fiyat veriyorum seolu kategorize sistem olmayan bu websitesinin maliyeti için 750 tl

tasarım onaylandıktan sonra 7 günde de işi teslim ederim.
    saygılar sevgiler

Dikkat ederseniz tasarımcıyım demiyorum, az çok biliyorum diyorum

Ayrıca ekmek ile oynamakla ne alaka ben bir firmayım ve kasamdan çıkış olacak, bunu göstermek istemek en doğal hakkım.Vergiydi , iş istihdamı vs konusuna hiç girmiyorum bile.

Demo derken öncesinde yapılacak sistemi görmek için fikir için. Çünkü bir sürü sistem var hangisi uyar bilmiyoruz.Ayrıca firmalarda böyle bir güzellikte var

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi droll -- 25 Nisan 2011; 15:45:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bilgin

Yönetim paneli istemişsiniz, sitenizin WordPress ile yapılması bu ihtiyacınızı karşılar mı?

Açıkcası tam bir bilgim yok,biraz araştırmam gerek ama hatırladığım ve bildiğim kadarıyla tam karşılamaz sanki..Bu sistemi görebileceğim bir,deneyebileceğim bir yer biliyorsanız ve gönderirseniz sevinirim.

Teşekkürler.
  • Hocam fetihakdogan@hotmail.com Ekleyinde işin altını üstünü konuşalım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrand

Hocam fetihakdogan@hotmail.com Ekleyinde işin altını üstünü konuşalım. :)

Malesef msn kullanmıyorum ama mail atabilirim gerçi iş az çok belli :) ama ayrıntıyı görüşmek isterseniz bana bir mail atarsanız referanslarınız ile,yarın size hemen geri dönüş yaparım:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 0538 630 23 28 den arayabilir,
    fetihakdogan@hotmail.com a mail atabilirsiniz. :) İyi Günler. 2 ye kadar müsaitim. arayabilirsiniz:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.