Şimdi Ara

web sitesi yapmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
19.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaynak, Türkçe Destek, Eklentiler, Altyapısı, Güncellemeleri ile Joomla en ideal CMS
    Başarılı olmak ne kadar mesai harcadığın ile doğru orantılı.
  • wordpress.org adresinden sitenin alt yapisini kurabilirsin binlerce tema modeli var sitenin icerigine uygun tema bulabilirsin....
  • böyle bir soru sorduğuna göre elinde host ve domain yoktur. önce onları temin etmelisin.
  • Benim de bu konuda hiçbir bilgim yok. Kız arkadaşıma küçük bir jest amacıyla .tk uzantılı bir site yapmak istedim. Domanin ve host işini halletim zorlansam da. Bir çok hazır tema var ve bu hazır temalarla basit bir şekilde ortaya birşeyler çıkabiliyor.
    Ancak benim istediğim sitenin temasını kendim belirlemek ve bu tema üzerine uygun menüler yerleştirmek. Fotoğraf albümü oluşturup albümü siteye aplike etmek. İnternetten biraz araştırma yaptım, istediğim temayı ayarladım ama bu sefer üzerine menü koyamadım. Ücretsiz programlarla foto albümü oluşturdum, dosyaları filezilla ile ftpye yükledim ama sitede görünmesini sağlayamadım. (Bilgim olmadığı için teknik ifadelerde yanılıyorsam affola) Joomla denen programla bunu yapabilmek mümkün müdür? Değilse incelemem araştırmam gereken konular nelerdir? Yol gösterirseniz sevinirim.
  • En basit sistemde olsa kafa yormadan, ortaya bişeyler koymak zor. Joomla ile profosyonel sitelerde yapılabiliniyor, basit sitelerde. iş tecrübe ve kabiliyette. Eğer joomla diyorsan. Hosting firman hazır kurup versin sana joomla siteyi, diğer bilgi ve kaynaklar google da, joomlatr.org gibi.
  • bu linke bir bak sana yardımcı olabilirler
    http://wpkurs.com?a_aid=ahmet5454&a_bid=56024984
  • Kendimizi geliştirmek için fena uygulama sayılmaz.
  • Bu rehber ile yüksek kalitede bir siteyi kısa zamanda inşa edebilirsiniz.


    Ürün Sayfasına Git

    Web Sitesi Kurma Rehberi website kurulumu konsunda aradığınız her türlü bilgiyi, hatta daha da fazlasını sunan zengin bir kaynaktır. Kendinize ait bir web siteniz olmasını istiyorsanız kesinlikle bu kitabı almalısınız.

    Web site kurmanın birçok yöntemi vardır. Birinci yol: Aylarınızı harcayıp kodlama ve tasarım bilgisi öğrenerek… İkincisi: Otomatik yazılım satın alarak… Üçüncü yol: Tasarımcılara yüzlerce, belki de binlerce TL ödeyip… Dördüncüsü yol ise: Online olanaklardan faydalanıp, dünyanın en iyi websitelerine, dünyanın en kolay yöntemi ile ve 'hiç masraf etmeden' sahip olunur. Web site kurmak isteyen herkes mutlaka bu yollardan birini tercih ederek sitesini kuracaktır. En akıllıca yapılacak tercih dördüncü yolu seçmektir. Diğerlerini tercih edip etmemek size kalmış. Benim param var iyi bir site için para akıtırım diyorsanız sizin bileceğiniz bir iş. Şu da unutulmamalı, diğer tüm yöntemlerle bir şekilde o websiteye sahip olursunuz, size hazır bir site mutlaka sunulur, ancak devamı gelmez. Öyle bırakılırsınız websitesiyle baş başa ve ne yapmanız gerektiğini öğrenebilmek için de yine zaman kaybı, para kaybı vs. vs. Diğer tüm yollarda sürekli hizmet almanız için sürekli ödeme yapmanız gerekmektedir.

    Web Sitesi Kurma Rehberi sayesinde hem iyi bir web sitesine sahip olabilir hem de sürekli olarak destek alabilirsiniz. Ek bir ücret ödemenize gerek kalmadan web siteniz için ne yapmak istiyorsanız ya da takıldığınız noktalar olduğunda sürekli yardım alma olanağınız var. Web Sitesi Kurma Rehberi ile profesyonel bir websiteyi sadece birkaç adımda kurabilirsiniz. Sıradan bilgisayar kullanıcısı olan herkes bu rehber ile kolayca site kurabilir. Çok sayıda seçeneği kullanarak, siz de kendi sitenizi en kaliteli siteler arasında görebilirsiniz. Web Sitesi Kurma Rehberi ile kuracağınız site SEO dostudur ve arama motorlarında çok hızlı yükselerek üst sıralara yerleşebilir. Web Sitesi Kurma Rehberi ile website kurmayı öğrendiğinizde istediğiniz sayıda site kurabilirsiniz. Sunulan hizmetler öyle fazladır ki, istediğiniz alanda, istediğiniz içeriğe uygun her türlü siteyi hiç zorlanmadan oluşturabilirsiniz. Web Sitesi Kurma Rehberi'nin sağladığı sistem ile site kurmak ücretsizdir. En can alıcı bölüm de budur! Hiç ücret dahi ödemeden profesyonel bir siteye ya da web sitelere sahip olabilirsiniz.

    Tasarım ve kod bilgisi gerekmeden, önceden edinilmiş tecrübe ve herhangi bir teknolojik bilgiye ihtiyaç duymadan da Web Sitesi Kurma Rehberi ile kolayca web sitenizi kurabilir, istediğiniz alanda çalışmalarınızı ilerletebilirsiniz. Web Sitesi Kurma Rehberi ile öğretilen web sitesi kurma sisteminin adı Wordpress site kurmaktır. 'Wordpress bloglarıyla karıştırılmaması gereken!', Wordpress'in sunduğu ikinci bir hizmettir. Sistemin mantığı en kısa zamanda 'arama motorlarıyla dost' websiteler oluşturmaktır. Web Sitesi Kurma Rehberi ile yapmanız gereken her şeyi kısa sürede öğrenerek hayata geçirebilir, dolayısıyla websitesini hemen kurmaya başlarsınız. Videolu anlatımlarla zorluk yaşamadan birkaç adımda websitenizi kurabilirsiniz.

    Web sitenizi yönetim panelinizden, bağımsız bir biçimde yönetebilir, video, resim, yazı, link ekleme gibi hakkında ihtiyacınız olabilecek tüm bilgileri de Web Sitesi Kurma Rehberinden hemen öğrenebilirsiniz. Başka bir araştırma yapmaya farklı yerlerden destek istemenize gerek yoktur. Web Sitesi Kurma Rehberi sayesinde alacağınız bonuslarla da sitenizi daha çok geliştirebilirsiniz. Bütün bunların haricinde Web sitenize nasıl trafik sağlamanız gerektiğine kadar her türlü konuda bilgiye sahip olabilirsiniz. Web Sitesi Kurma Rehberi ile sitenizi kurduğunuzda, SEO Eğitimi ve İnternet Reklamcılığı bonusları ile sitenizi optimize ederek milyonlarca sayıda ziyaretçi çekebilirsiniz.

    Web Sitesi Kurma Rehberini Hemen İndirmek İçin Tıklayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netpara -- 5 Ocak 2016; 17:19:28 >




  • Kodlama bılmedıgını goz onune alırsak senın ıcın en kolay sey html uzerınden bıseyler elde etmek olur.1 hafta falan html baksan sıte kurcak kadar bır bılgıye sahıp olabılırsın.Bunun ıcın adobe yada macromedia'nın dreamweaver programı var.Ister kodlama yaparak ıster gorsel olarak duzenleme yapabılırsın.Dw ıcınde hazır template oldugu gıbı ıngternetten de template elde edıp cok kolay sekılde sıte tasarlayabılırsın.Elinde template olduktan sonra tek yapman gereken ıcını doldurmak.Herhangi bir sorun olursa yardımcı olabilirim
  • Profesyonel Ekibizmizle Uygun Fiyatlara Web Tasarım Yapabiliriz...

    Fiyatlarımız 50 TL den Başlamaktadır...

    Web Tasarımcım
  • Ahada size yıllık 20TL’ye full site!!!

    Site yapmak bilmeyene o kadar zordirki,site yapabilmek için ASP,PHP,HTML,JAVA,CSS gibi kodları öğrenmek gereklidir.Bunların dışında bu kodları tasarıma çevirmek için ek olarak,Dreamweaver,Frontpage,Fireworks ve HTML editoru gibi oldukça pahallı programlara'da ihtiyaç var.Ayrıca bu programlara sahip olmakla beraber iyi derecede kullanım bilgiside gereklidir.Webtasarımcıları bir site scriptini aylarca süren çalışmalarla hazırlıyorlar.

    Şimdi yukarıda anlattıklarım sizi daoğal olarak korkutabilir ama,çok korkulacak birşey yok.www.sitehazir.com var.Bu siteden alacağınız en ucuz 20TL'lik bir paketle,1 adet siteye sahip olabilirsiniz.Üstelik kendi tasarım araçlarıyla son derece kolay.Yukarıda anlattığım hiçbir şeye ihtiyacınız yok.Daha fazla siteniz olsun istiyorsanız bir üst paketleri değerlendirebilirsiniz.


     web sitesi yapmak


    Buraya Tıklayın ve Sitenizi Oluşturmaya Başlayın!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metindemirr -- 23 Temmuz 2013; 20:11:36 >




  • Wordpress,blogspot,tumblr gibi blog sitelerini kullanarak hazır şablonları ile kendinize ait web sitesi yapabilirsiniz bunun için programlama bilginizin olması gerekmez.
  • wordpress veya joomla kullanabilirsin arayüz üstünden her şeyi değiştirp kendine göre ayarlayabilirsin :)
  • yeni kurduğumuz şirkete ait bir host ve domainimiz var fakat tasarım konusunda hiçbir bilgim yok uygun fiyata yardımcı olacak bir arkadaş varsa lütfen PM yoluyla bana ulaşsın.
  • mrb bi sorum olacaktı dreamveaverde site yaptım şablon kullanarak yapmam gerekiyodu öylede yaptım ama çok ilgiçn bişey varki yaptıgım template biyerlere katdoluyo ama bulamıyorum programın açılışında açabiliyorum ama yerel sitemin içine kaydettiğim halde klasörün içinde yok yardımcı olabilirmisiniz
  • ARKADAŞLAR Bilgisayar kullanmayı bilen herkes hazır site yazılımıyla profesyonel web siteleri yapabilir. Domain ve hosting dahil web sitenizi 15 dakikada hazırlayın ve anında yayınlayın kaynak güvenilir inş. işinizi görür

    link:http://www.xticaret.com/xticaret/?741_68182
  • Selam,

    Microsoft' un webmatrix diye bir programı var. Kesinlikle tavsiye ederim. Birçok yazılım dili kullanılabilir. Hazır şablanloları da var. Veya gel biz sana yapalım rella

    Bu arada bazı hosting firmalarından hosting aldığında sana gönderdikleri panel üzerinde de direk wordpress vb. hazır uygulamaların kurulumlarını yapabilirsin. Tema seçer yüklersin, çok kolay olabilir senin için.

    Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar benim de bir sitem var. şu an içerisinde güncel teknoloji haberleri paylaşıyorum ama fazla giren olmuyor. Site içerisinde ne paylaşırsam fazla ziyaretçi çekebilirim...


    Reyhan Donanım bu benim sitem girerseniz sevinirim...
  • selam ,

    Tecrubesi olmayan arkadaşlara web site yapmak için online olarak web sitesi hazırlayabileceğiniz siteleri öneririm . Ben daha önce bir başkası için hazırlamıştım gayet kolay ve hızlı oluyor. ama bazıları gerçekten çok kalitesiz bazılarıda gayet güzel hatta ücretli olanlar ile görsel olarak gerçekten güzel siteler yapabiliyosunuz.
    benim tavsiyem Webnode. çok karışık bi site değil. İstediğin tasarımıda yapabiliyosun yani en azından ben yapabildim . Küçük siteler için ücretsiz versiyonu yeterli bence. Ben premiumunuda kullanmıştım gayet memnun kaldım. Buna benzer bi kaç site daha var gerçi onlarda fena değil ama onları denemedim hiç.
    Çok zor bi site değil deneyin derim .

    Link:http://www.webnode.com.tr/




  • tecrübesi olmayan arkadaşlara kendi sitelerini kolayca kurmalarını sağlayacak bir kaynak bende ilk başladığımda bu işlerde acemiydim kodlama tasarım vb. çok karmaşık geliyordu.Sonra bu kaynağı buldum çok şey öğrenmemin yanında kendi sitemi kimseye ihtiyaç duymadan kolay bir şekilde kurdum yeni başlayan arkadaşlara tavsiye ederim.http://hemensitekur.blogspot.com.tr/
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.