Arkadaşlar uzun zamandır duyuyordum tasarımın firefoxta kaydığını ancak son yaptığım siteyi firefoxta kontrol etmek aklıma geldiğinde işin ne olduğunu anladım.Siteyi mozillaya göre ayarladığımdaysa explorerdaki şekli bozuluyor.Bunun çözümü nedir?Bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
walla stil ayarlarında pek bi kasmazsan yani sade tasarım yaparsan ikisinde de başarılı olursun
İşin aslına bakarsan siteyi %80 photoshopta tamamladım ama dreamweawerda araya atmam gereken barlar falan vardı onların kayması işi bozuyor.
ozaman kaymamaı gerekiyo söylediğine göre neredeyse tamamı resimden oluşuo e resimide tablo yardımıyla sayfaya monte edeceğinden kaymaması gerekir derim ben
Valla monte de bi sorun olmuyo zaten barları layerlar içinde kullanıyorum.Sorun onlarda oluyor.
hmmm beni aşıyor ozaman
dünyadaki en çok kullanılan browser ie olduğuna göre ie ye göre tarasrım yapmak en mantıklısı ikisinde tam manasıyla çalışan bir tasarım gerçekten çok zor
browser ghost diye bir program var bütün browserlarda tasarımın nasıl göründüğünü gösteriyor online olarak bu işi yapan bir site vardı bulabilirsem yazarım. kolay gele
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme