Şimdi Ara

Web Sitesi Açacağım Hosting Firması Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir web sitesi açmak istiyorum, wordpress tabanlı düşünüyorum, hosting ve alan adını aynı firmadan almayı düşünüyorum. Kullandığınız memnun kaldığınız firmalar hangilieri?

• masteyen kullanıcısına yanıt
    Alan adınızı bizden yada farklı bir firmadan alıp https://www.hosttr.in/portal/cart.php?gid=3 free hostingimizi kullanıp sonra ücretli hostinge geçiş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hector2011 -- 11 Temmuz 2016; 11:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

Arkadaşlar bir web sitesi açmak istiyorum, wordpress tabanlı düşünüyorum, hosting ve alan adını aynı firmadan almayı düşünüyorum. Kullandığınız memnun kaldığınız firmalar hangilieri?

Merhabalar;

Web siteniz için uygun altyapıyı ve alan adı tescil hizmetini sunmaktan memnuniyet duyarız,

4. yaşımıza özel Limitsiz Hosting hizmetlerimiz yıllık 59.90 T'dir ve 1 adet alan adı hediyelidir. Linux Hosting hizmetlerimiz WordPress uyumludur.

Bilginize...

ProIrc Hosting ve Internet Hizmetleri
    www.proirc.net / destek@proirc.net

• netinternet hocam. çok da memnunum. domaini hosta direk bağlıyor. site açılmış bir şekilde elinde oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: decobaz

netinternet hocam. çok da memnunum. domaini hosta direk bağlıyor. site açılmış bir şekilde elinde oluyor.

tam bir arkadaş yazmıştı oda onu önerdi ona bakıyordum hocam :D
  • Kale Hosting adresinden paketlerimizi inceleyebilirsiniz.

Ping Değerlerimiz aşağıdaki gibidir. Dilerseniz kendiniz de deneyebilirsiniz.

İyi çalışmalar...

Web Sitesi Açacağım Hosting Firması Arıyorum

• Ben domainhizmetleri.com kullanıyorum. memnunum. Destek yönünde çok iyiler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Web Sitesi Yaptırmak İstiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: masteyen

Arkadaşlar bir web sitesi açmak istiyorum, wordpress tabanlı düşünüyorum, hosting ve alan adını aynı firmadan almayı düşünüyorum. Kullandığınız memnun kaldığınız firmalar hangilieri?

Kardeş ben atakteknoloji.com dan almıştım gayet memnunum biraz pahalı dersen olipso.com da da var ikisini de kullanıyorum
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.