Şimdi Ara

WEB SİTENİZE BEDAVA, SINIRSIZ SMS BÖLÜMÜ AÇIN (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet nokia nın gprs ayarı bölümünden geliyo ;)www.da-hi.com aynı linkle sms bomber tarzı bişey hazırlamıştı... ama nokia bunu farkedince, ki bence çoktan farketmiş önlem alıyodur, sitesinde ki ücretsiz gprs ayarı bölümünü de kaldırıcak...
  • abiler :) bu servis yakında kapanır ama işallah kapanmaz dostlar :)
  • Arkadaşlar. Bu yazı bana ait deil. Bir forudan kaptım getirdim. Gözünüzü açmak ama.lı. Bi inceleyin derim.

arkadaşalr bugunlerde herkez nokia nın açığının bittiğini sanmakta bazı uyanık arkadaşlarda biz yaptık ayağına reklamlı ozel hayata saygı gostermeden irc serverine adam çekmekte kullanıyorlar ama ölmedi anlatacağım

link:http://secure.mouse2mobile.com/clie...l/1bookmark.asp

arkadaşlar internet explorer de araçlardan internet seçeneklerine gelin ve bağlantıları tıklayın orada en altta yerel ağ ayarları var açın oradada proxy var aktifleştirin iki tane kutucuk açılacak biri proxy ip adresinin kutusu biri portunun googlede proxy list diye aratın çıkan sitelerde kendinize bi proxy bulun ip numarasını büyük kutucuğuğa yazın küçük kutucuğuda çoğu kez 80 yada 8080 olan portu yazın tamam deyip çıkın yeniden siteye girmek istediğinizde açılacaktır açılmassa eğer proxy ölü demektir çalışanı arayıp bulun reklamsız atın sms nizi soyledim ohh be birde en kral proxy list sitelerinden birinide verem

http://www.publicproxyservers.com/page2.html

bi kaç tanede ben ekleyim çalışan proxy

61.186.158.186 80
    62.77.161.27 8080
    61.135.158.56 80
    219.149.233.179 8080
    168.12.108.251 80
    217.126.35.10 80
    sutherland.jm-wholesale.co.uk 80
    218.57.243.20 80
    201.224.75.198 80
    81.144.221.210 8080
    209.236.124.24 8080

reklamsız kendi smslerinizi kimseler gormeden atın arkadaşlar öbür adreslerinde kitlenmesini rica ediyorum servisin kendisi bu zaten onlar reklamlı gereksiz onlarda bu servisi kullanıyor

sizden küçük bi ricam var arkadaşlar dünden beri 45 ozel mesaj yanıtladım buradada ayrıntılı anlattım reputasyonu haketmedimmi he bu arada arkadaşlar bomb yapmanın anlamı manası yok kimse bobm yapmassa servis olmes boylece istediğin zaman İHTİYACINIZ olduğunda atabilirsiniz

Yeni:Nedendir bilmiyorum ama site açılmıyor. Daha sonra bi deneyin. Ama gözünüz açılsın derim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by ThundeR -- 5 Mart 2005, 13:19:52 >

• 05 Mart Cumartesi İtibariyle SMS Servisi Aktiftir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wishmaster

fazla dayansa can kurban bari bu forum arasında kalsın gizli ozaman ömrü daha fazla olur. Bi ara bu irc den gönderme vardı !cep 532******** mesaj gibiydi sanırım.

Irc.SiberTR.Net / #SMS Kanalında Sms Botumuz Aktiftir.
  • Birçok Web sitesine Hizmet Vermekteyiz
  • sağol
  • Önemli Değil.
  • bisey sorucam merak ettim buradan gonderdigimiz mesajlar birilerinin isine yarayacak hale getiriliyor mudur yani ozel bir mesaj yazssak kotu niyetli kişilerce desifre edilmesi yada gonderilen nonun rahatsız edilmesi mumkun mudur
    bu arada saniyesinde geldi mesaj
  • öyle birşey olmaz, çünkü binlerce kişi msj atıyor
  • peki gelen mesajlarda sizin sitenin adımı yazacak benim ki mi?
    gelenlerde sibernet yazıyor cunku
  • Satın Alırsanız Sizin Sitenin Adı Yazacaktır.
  • ne istiyorsun fiyat nedir?
  • 50 YTL
  • php ?
    asp?
  • fark yok
  • ayrıntılı bilgi için, root@sibertr.net msn adresini ekleyiniz....
  • sunun icin sordum benim site php destekli sadece
  • çalışıyor hala hayret
  • nihahahah SERVİS DIŞI!!! umarım düzelir...
    satın alsaydık ve servis dışı olsaydı ne olacaktı???
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.