Şimdi Ara

Web Siteme Neler Ekleyebilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhabalar Ben Murat, Bir İndirme Sitesi Oluşturuyorum Ve Tamamıyla Ücretsiz Ve Reklamsız Olacak.

Sizden Ricam Ekleyebileceğim Kategori (Oyun, Yazılım vb.) Ve Bu Fikrim Hakkındaki Düşünceleriniz.

Sitem ==> (Yenileniyor)

İyi Günler

• Türkiyenin belli başlı siteleri var bu konuda bana sorarsan hitleride fena sayılmaz. Güzel bir tema ve içi dolu bir site ile bu alana girersen başarı elde edebilirsin.

Oyun ve yazılım demişsin zaten cevap vermişsin, bize hangi oyunu yada hangi yazılımı ekleyeceğini sormana gerek yok, zaten pek çok programın deneme yada bedava sürümleri mevcut oyun desen oyunlarda da demo oyunlar mevcut.

Tabii burada herşeyi senin yapman zor, sitenin görünür bir yerinde editör kaydı, gibi bir link olursa kısa bir bilgilendirme ile sitene editör alımı da yapabilirsin. Böylece editör sayın ne kadar fazla olursa o kadar fazla içerik elyebilmen munkun olur.

Site hitin artarsa çeşitli reklamlar eklersin, beklediğin gibi olmazsada 1 senenin sonunda siteyi kaparsın.

Site için birşeyler yapmak düşünüyorsan ama elinde bir web sitesi bile henuz yoksa php tabanlı site kurmana, ve diğer işlemlere makul ücret ile yardım ederim.

• Verdiğin Bilgi Desteğin için Teşekkürler Ancak Ben Wp Tabanlı Bir Site Kuruyorum Şu An Bir Tema Arayışı İçersindeyim Editör Kısmına Gelince Sitem Yenilenme Aşamasında Bir de 13 yaşındayım sitmin son hali bir forum da açtım Verdiğin Destekliyici Bilgiler İçin Teşekkürler Not Tasarım Konusunda Yardımcı Olabilirmisin?

Sitem>>http://turkeygamers.16mb.com
    Forum>>http://turkeygamers.16mb.com/forum/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyGamers -- 7 Haziran 2016; 12:20:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    web siteme gelen yorum ss'li
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.