Şimdi Ara

Web sitem nasıl olmuş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun süredir youtube kanalımda php,html,css,python dersleri çekip yayınlıyorum. Web yazılım ve programlama konusunda kendime özgü yorumlarım ile faydalı olmaya çalışıyorum. Wordpress dersleri ile koyulduğum yolda bir çok konu hakkında bilgi üretimi yapmaya çalışıyorum. Bu bağlamda yen iweb sitem olan abdullahalagoz.com.tr yi yayına aldım. Önerilerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum.

Ayrıca br konu daha var :) Büyük emek vererek hazırladığım wrodpress udemy eğitim setime göz atmanızı isterim.

İndirimli Kupon Kodu->WPOZEL :) Biraz fazla tanıtım yaptım gibi ama insan emeklerinin karşılığını görmek istiyor işte :)

Udemy Eğitim Setim: Sıfırdan Wordpress
    Youtube kanalım : Youtube kanalım
    Web sitem : Wordpress,Yazılım ve programlama dersleri

TEŞEKKÜRLER :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crewizinit -- 9 Eylül 2019; 19:45:3 >

• en üstteki banner çok büyük nerdeyse sayfanın yarısını kaplayacak ve sadece bir yazıdan ibaret. mesela en üstte ders konuları yer alıyor ordan pat diye site yaptırmak istiyorum bağış çıkıyor. onun dışında çok kalabalık ve göz yorucu geldi bana daha temiz ve sade bir tasarım yapmanı tavsiye ederim.

amacın potansiyel müşterileri bu web sitesi aracılığıyla gerçek müşteriye çevirmekse önerilerim bir başlıkta kim olduğundan uzmanlık alanlarından bahset verdiğin derslere burda yer vermen daha iyi olur. daha önce yaptığın işler için ayrı bir başlık kullan referanslarını diz ki bence en önemli bölüm bu. bağış bölümünü kaldır ürettiğin içerikler gerçekten iyiyse zaten aracı sitelerden kazanırsın birçok insan bu yolla para kazanıyor bir de bağış istemiyor ayrıca.site yaptırmak istiyorsan yerine güzel bana ulaşın tarzı birşey konulabilir. sağ alt köşede chatle ilgili bir bölüm var bence ona gerek yok hele hele çoğunlukla offline isen.üstteki banner ın yerine başka birşeyler bul.

bunlar kişisel fikirlerim belki başkaları katılmayabilir sen de katılmayabilirsin.

• Site alışıldık WP tarzı ve içerikler de alışıldık konular. Python veya Arduino IDE kurulumu anlatan belki 10bin site vardır. Linklerde dropdown çıkmasını ve dropdown daki her bir linkte orjinal içerik olmasını beklerdim, ikisi de yok. Ancak her link tıklayışta Google Analytics, Google Syndication, vs saniyelerce profil analizini yapmak için var! Fonts da yüklüyor site, iyi de fontlar alışıldık, yüklendiğine degecek değişik bir font değil. Yorumlara tıklıyorum, cok güzel olmuş eline sağlık, vs. klişe şeyler.

Bağış olayına gelince. Cok kullanışlı bir uygulama yaparsan insanlar zaten 3-5 dolar bağışta bulunur. İnsanlar kendisine gerçekten fayda getiren kendisini memnun eden şeylere bağış yapar.

Bence WP, Python, Arduino olayını bırakıp insanların gerçekten işine yarayacak projeler yapmalısın. Örneğin Magento ile sıfırdan tam donanımlı bir e-ticaret sitesi nası yapılır, bunu hem html, hem de pdf tutorial olarak yazmalısın. Video sadece demo ve ek olarak olabilir, aslolan dokuman ve tutorial'dır. Adobe'un Magento 2 Certified Professional Developer sertifikasını almak üzere bir tutorial olsa örneğin, sertifikayı almasan da almış kadar bilgi iletir. Magentoyu bilen biri Türkiye de birkaç proje bitirse ve ingilizcesi varsa Avrupa'dan Magento remote-job'ları alabilir, günlüğü €100'den başlayan işlerden bahsediyoruz. O işlerden birini bitirse, bu işleri buradaki bir tutorialdan öğrenmiştim diyerek gelip bağışta da bulunur bak :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum sitesi Nasıl yapıcam
    7 ay önce açıldı
    Forum sitem nasıl olmuş?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.