Şimdi Ara

Web Site Menü Sorunu Acil Yardım :(

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar konuyu nereye açıcagımı bilmedigim için buraya açtım. Benim kurdugum bi web sitesi var. yanlız takıldıgım biyer var ve acil cözmem gerekiyor. Siteye flash yada html kodlu farketmiyo bir menü ekledigim zaman onu sayfanın sol ve sag bölümündeki boşluklara çekemiyorum. sadece sayfanın ortasında istedigim yere koyabiliyorum onun dısında menüyü hiç bir yere çekemiyorum görüpte anlamanız icin küçük bi resminide attım. bunun bi çözümü yokmudur nolur yardımcı olun.
     Web Site Menü Sorunu Acil Yardım :(

• öncelikle resim son derece açıklayıcı olmuş kardeşim.
    sağa sola veya herhangi bir yere bir şeyler eklemek için div yada table kullanman gerekiyor.
  • Sağol kardeşim :D ama anladın sen bak. o etiketleri kodluyoruz sanırım. yanlış söyle bişey var benim kullandıgım site hazır site yani nası diyim. resim ekle koy flash menü yap koy. kafana göre saga sola cek düzenle öyle kodlarla falan işim olmuyo yani. o dedigini nasıl yapabilirim bunuda biliyosan söylesen baya cahil kaldım :D
  • Kodlarla yapman lazım. Menüyü kapsayan divin padding değeri varsa kaldır. Kolay bir işlem zaten. Azcık css biliyorsan halledebilirsin. Yine de yapamazsan kodları yükle buraya yardımcı olmaya çalışırız. Fotoğrafta pek fazla bir şey belli olmuyor. Onu da tekrardan atarsan yardımcı olmaya çalışırız.
    Kardeşim. Yanlız Şöyle bi durum var. site düzenleyiciye girdigimde üst tarafta tüm seçenekler var. java ekle html kod ekle yazı yaz v.s gibi. ben burdan java olarak menü yükledigim zaman yada html kod ile kodlarla menü ekledigim zaman zaten orta sayfanın dısına tasıyamıyorum. sorunda orda. simdi ben menü içerisindeki kodlarla dediginiz gibi oynarsam onu orta sayfanın dısına taşıma sansım olurmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.