Şimdi Ara

Web site açacağım yardımınız gerek.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle daha önce hiç bir web sitesi kurmadım..Web sitesi babamın iş yerinin sitesi olucak.Bir kontrol paneli gibi bir panel olmalı siteyi düzenlemek için.Ürün vs ekleyebileceğimiz..Bunun için şu siteyi düşündüm :http://www.enucuzwebsitesi.net/ Güvenlimidir acaba?Ve yahut nereden başlamalıyım?

• BURADA detaylıca anlatmıştım.
  • baktım sitenize fakat aradığım tema yok malesef..verdiğim site acaba güvenlimidir?orada tam aradığım gibi tema,admin paneli vs var..site kurmada bilgim yok..
  • Bakın arkadaşlar ben yıllardır bu işin içerisindeyim hiçbir kimse profesyonel hazırlamış oldugu bir dinamik siteyi 149 tl ye satmaya kıyamaz.www.biltektasarim.com yapmış oldugumuz işleri lütfen inceleyin....
  • inceledim.Peruk/kuaför olacak tema.Böyle bir çalışma yapabilirmisiniz?Yapabilirseniz kendimizde fotoğraf ekleyebilirmiyiz?Ayrıca dükkanın içimi 3d olarak çekip siteye eklemeyi düşünüyorum..ve admin paneli olması önemli benim için çünkü site işlerinden anlamıyorum.her daim tasarımcıyla iletişimede geçemem açıkçası..böyle birşey yapabilirseniz kaça yapabilirsiniz??
  • yukarı.
  • Wordpress'in basit admin paneli sayesinde kendiniz de teknik detaylara pek girmeden sitenizi güncelleyebilirsiniz.
    İçerik türüne ve yapısına uygun bir tema seçimi ile son derece iyi bir sonuç alabilirsiniz.
    Sanırım içerik fotoğraf ağırlıklı olacak.
    Burdaki temalara bir göz atabilirsiniz. Temalarda Live Demo mod ile önizleme yapabilirsiniz.

http://themeforest.net/category/wordpress/creative/photography

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 26 Eylül 2011; 0:52:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forum sitesi Nasıl yapıcam
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş ben sana 100 TL 'ye türkçe yönetim panelli hazır bir web site yapabilirim.. ayrıca 3 mail adresli. İlgilenirsen pm at.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nash1883 -- 26 Eylül 2011; 1:24:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.