|
Bildirim
|
Merhaba dostum web programlama dediğimiz olay bilindik üzere cok kapsamlı ama hazır kodlar kullanılarak cok yüzeysel frameworkler kullanılarak biraz mantıktan kopartılıyor gibi görünebilir bir kurumsal e ticaret sitesi yapmak aktif kullanıcıya açmakla gidip bi nalbura bi web sitesi yapmak aynı seyler degil bunları neden anlatıyorum belki gördüğün hazır kodlarla yapılmıs siteler seni yeteneğin olabilcek alandan soğutmustur nike alibaba vs dünya devlerinin web siteleri front end back end i geçtim 1 sayfasını bile bilmem kaç mühendis danısmasıyla yapıyorlardır iş basit değil goruntu isleme matematik fizik kuralları üzerine dediğin sektörler ise elbette yabancı sektörlerde cok gelişmiş ve genelde cok ciddi firmalar ugrasır nasıl yani aselsan roketsan tabii bunlarda havacılık uzay gibi fiziğin derin konuları da var veya fizik acısından oyun motorlarıda her büyük oyun firmasının kendine özel oyun motorlarının yanında veya iceriğinde oyunun fiziksel sartlarını olusturan yerçekimi atıyorum aracın viraj alması gibi işin matematiği fiziğinide kapsayan yazılımlar var benim diyeceklerim bu kadar az cok kafanda bir şey olusturabildiysem ne mutlu bana
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orcnd -- 2 Temmuz 2019; 13:12:10 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |