Şimdi Ara

Web Portal Projesine Yazar - Eleman Arıyoruz.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Bizzat benim tarafımdan projelendirilen ve bir kaç çalışma arkadaşımında desteğiyle geliştireceğimiz Web - Haber Portalı için aşağıda aranan niteliklere sahip takım arkadaşlarına ihtiyacımız var. Detayları yazının devamında bulabilirsiniz. Kriterlere uyan arkadaşlardan Özel Mesaj bekliyorum. Gönderdiğiniz özel mesajlar DH tarafından mail olarak bana ulaşmakta, mailleri anlık olarak takip etmekteyim.




    - Tercihen üniversite ya da lise öğrencisi.

    - Türkçeyi düzgün kullanan, yazım konusunda da tecrübeli ya da bilgili. Kısaca tüm kelimeleri gerekirse araştırarak doğru biçimde kullanmalı, cümleleri itina ile kurmalı, düzgün, akıcı ve dikkat çekecek paragraflar, makaleler yazabilmeli.

    - Tercihen SEO uyumlu makaleler yazma konusunda deneyimli ya da bu konuda verilecek eğitimlere özen gösterip araştırmalarla kendini geliştirebilecek.

    - Hazır web portalları konusunda deneyimli olması da yine kendi açısından iyi olabilir. Biz tamamen kendimize özel sistemimizi kuracağız ancak yatkınlık ve deneyimlilik açısından bu şekilde geçmişi olan kişilerin daha verimli olacağı kanaatindeyiz.

    - Telif konusuna dikkat edecek

    - Gündemi, toplumun nabzını ve dahi gelişmeleri, yenilikleri bir çok alanda takip eden, her platformda araştırmalar yapabilecek.

    - Gerekirse röportajlarla veya video kayıtlarıyla portalı zenginleştirebilecek.


    Ve benzeri pozisyonda görev alacak kişilerin haiz olması gereken şeylere yetkinliği olan, takım çalışmasına uyumlu ve zaman problemi olmayan, gelir konusunda beklentisini yine takım arkadaşlarıyla beraber belirleyebilecek, uzun vadeli takım arkadaşları aramaktayız.


    - Herhangi bir mesai saati yok.
    - Freelance çalışma mantığı diyebiliriz. Evinizdenden ya da işyerinden çalışabilirsiniz. Hatta uygun koşullarda Metrobüste giderken dahi çalışabilirsiniz, imkan oluşturmak size kalmış. Ben gündüz işe giderken 1.5 saat gelirken 1.5 saat yolda geçiriyorum değerlendirebilirim diyen kişilerle dahi görüşebiliriz, sizin imkanlarınıza bağlı.
    - Projemiz sağlam. Daha önceden böyle projelerden güzel gelirler elde etmiş bir ekip olarak şunu belirtmek istiyoruz, gelir tamamen yapılan işin kalitesine göre değişecektir. İşinize ne kadar önem verirseniz kazancınız o kadar güzel olur. Maaşla geçimin zor olduğu ülkemizde böyle projelerde yer alan kişiler her zaman kazanmıştır. (Yemeksepeti.com çok güzel bir örnek.)
    - Gelir dağılımı hakkında bilgiler görüşmelerde bulunduğumuz kişilere anlatılacaktır kısaca yüzde olarak takıma bölünecek şeklinde bilgi verebilirim ayrıca bu gelir belgelerle her ödeme döneminde ispatlanacak, şeffaf bir gelir dağılımı olacaktır.
    - Herhangi bir sosyal güvence vb. beklentisi olmasın. Dediğim gibi, işin ilerleyen zamanlarında takım çalışmasına bağlı olarak gerekirse her türlü imkan sağlanarak uygun ortam, gerekirse sosyal güvence vs. imkanlar sağlanarak kurumsallaşma yoluna gidilebilecek.


    Farklı soru & istekleri olan arkadaşlar özel mesaj yoluyla ulaşabilir.







  • pm alabilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.