iyi günler herkese öncelikle aklımda izmir ile ilgili çok güzel fikirler var bunun için web sitesi açmak istiyorum ancak hiç bir yazılım dili bilmiyorum ve tecrübem yok ancak gördümki mesela sadecehosting gibi bazı kuruluslar aylık 20 tl civarı bir ödeme ile hazır site paneli ile verıyorlar yazılım bilmeden o panelden herseyi dilediğimce ayarlayabiliryormusum ancak sizdedende öneriler almak istedim sıfır tecrübe ile ne yada hangi firmayı tavsiye edersiniz aradıgım özellikler: mobil sürümü olmalı, kolay ve anlasılır panel olmalıkı kolaylıkla içeriği güncel tutabileyim,destek ekibi aktif olmalı sürekli
quote:
Orijinalden alıntı: jessiyang
iyi günler herkese öncelikle aklımda izmir ile ilgili çok güzel fikirler var bunun için web sitesi açmak istiyorum ancak hiç bir yazılım dili bilmiyorum ve tecrübem yok ancak gördümki mesela sadecehosting gibi bazı kuruluslar aylık 20 tl civarı bir ödeme ile hazır site paneli ile verıyorlar yazılım bilmeden o panelden herseyi dilediğimce ayarlayabiliryormusum ancak sizdedende öneriler almak istedim sıfır tecrübe ile ne yada hangi firmayı tavsiye edersiniz aradıgım özellikler: mobil sürümü olmalı, kolay ve anlasılır panel olmalıkı kolaylıkla içeriği güncel tutabileyim,destek ekibi aktif olmalı sürekli
Merhaba;
Hazır web sitesi yapım araçları ile istediğiniz türden bir web sitesi yapabileceğinizi düşünmemekteyiz. Online olarak deneme amaçlı demo ürünü sunabilmektedirler, öncelikle deneme talep ediniz ve uygulamayı deneyiniz ve nasıl bir web sitesi oluşturabileceğinizi görünüz.
Web tasarımı konusunda bir bilginiz yoksa, aylık 20 tl ödemek yerine, tek seferde bir ödeme yaparak istediğiniz türde bir web sitesini webmaster ile anlaşarak tasarlatabilirsiniz. Bütçe konusu ile web sitenizin orijinalliği, birbirisi ile doğru orantılı olacaktır.
Birçok ücretsiz hazır sistem bulunmaktadır. Bu sistemler sayesinde kolaylıkla web sitesi oluşturabiliyorsunuz. Ne yapmak istediğiniz ile alakalı olarak hazır sistemlerin isimleri ve işlevleri değişkenlik göstermektedir. Siz fikrinizi belirtirseniz biz de daha açık bir yazı yazabiliriz.